Äkta Jacob





Helgen i sthlm

Kunde ha börjat lite bättre. Tog mig ner dit på fredag och satt och kolla på tv och åt pizza hemma i farmors lägenhet. Trodde vi alla skulle ut då men det skulle vi tydligen inte.
På lördagen kom Jalle och hämta mig vid 13.00 tiden och vi drog till Wiktor. När vi ´väntade på att Wiktor skulle komma ut så glömde klant-Jalle nycklarna i bilen så den var inlåst. Ingen höjdare precis. Efter detta missöde gick vi och köpte öl och så drog vi till något slags  berg vid Zinken och satt och drack 4-5 stycken innan vi drog tillbaka till Liljeholmen där Wiktor bor och käkade lite pizza. Då hade vi suttit i solen på berget ett rätt långt tag. När vi åt pizza så joinade Vanessa oss och vi drog hem till Wiktor för lite mer MusicQuiz som vi hade kört uppe på berget. Det gick väll sådär när vi körde MusicQuiz. Jaja, hur som helst så väntade vi på att Emelie (Jalles f.d. brud) skulle komma in till stan från Södertälje och ge oss hans extranycklar som hon av någon anledning hade men det tog hur lång tid som helst för henne att ta sig in tydligen så vi sket i att sitta i mörkret hemma hos Wiktor och kolla på när han spelade Farm Town på fb och så drog vi till en klubb som hette Pluto och kollade på Adrian Lux. Det var hur chill som helst där. En burk öl för 30 spänn liksom.
Efter klubben var det dags att leta upp nycklarna. Det hade varit hur enkelt som helst om Emelie bara hade haft batterier på mobilen. Det jobbiga var att när vi väl fick tag i henne så var Jacob så förbannad att dom bara bråkade och inte fick någon information om vart hon befann sig men jag tog kontroll över situationen och talade lugnt och sansat med Emelie och fick reda på att hon sov hos sin kompis vid Medborgarplatsen så vi stack dit och försökte hitta Emelies kompis lägenhet. Tillslut hitta vi den och stod och skrek under hennes fönster att dom skulle vakna vilket dom gjorde och lyckan var total. Nu var det bara att ta sig till Liljeholmen och sedan tillbaka hem till Birkastan för min del och då var klockan runt 06.00. Det gick bra söndagen spenderades framför tvn. 
När vi skulle åka hem höll vi på att  bensinstopp också mitt inne i stan.
Jädra Jacob. Men grattis man, nu är du 20.


Film om när Jalle märkte att han hade låst in nycklarna kommer snart, här har ni lite bilder så länge. Detta inlägg hade kunnat blivit så sjukt mycket längre men jag orkar inte helt enkelt. 


Fan vad sur han ser ut när han har på deo
Förbannad Jacob när han har på deo



Påväg till Zinken med ölen



Fjortisar 


På berget

Fler bilder kommer strax. Lite lagg på datorn bara. Kolla in min fb annars.

Spök-kväll 2

Var sjukt seg på dagen. Chilla hemma hur läge som helst. Jag blev så besatt av spöken igår att jag tvinga Jenny och hennes kompis Sara sitta och kolla på videor på yt och gv efter spöken. Inget blev bättre av att mamma skrämmde upp mig som in åt helvete sen. Jag pallade inte vara hemma så jag stack till gc och träffa lite polare.
Kvällen då? Jo, först va jag med Felix, Lukas & Philip vid gc. Sedan drog jag och Philip på Skutan och sen vidare till Bygatan. Då kom Sean och Felix dit senare och så drog vi ett gäng (alla utom Philip) på "spök-jakt".
Först drog vi till kyrkogården, där jag och Sean skrämmde kuken ur alla andra då vi gömde oss och sedan visade oss vid Hildasholm som var nästa anstallt på våran spök-jakt. Där var vi dock inte kvar  så länge så vi drog oss till ett spökhus där Wibba tydligen hade kissat på sig för något år sedan när han, Felix & Bella var där förut. Vi var vid spökhuset och försökte ta oss in men vi lyckades lyckligtvis inte. Jag vet att om vi hade tagit oss in hade ingen av oss varit så jäkla kaxiga, jag menar, gården var sjukt skum. Sen drog jag hem och nu sitter jag här.
Det roliga var att jag som alltid är fegast tröttnade ur totalt hela tiden och var först över murarna till Hildasholm och var först med att rycka i dörren till spökhuset. Det finns ju tydligen inga spöken så vad fan va dom anda rädda för?
Jaja, skit samma. Om några timmar drar jag till sthlm så det blir väll inte nå mer bloggande förens på söndag.
BU!! Blev du rädd eller?


Spök-kväll

Idag har jag kissat lite mer på Martin på fifa fast jag har mest suttit på GC med grabbarna på dagen. Kvällen däremot har jag varit med Lukas, Felix, och Lukas ragg, Tilde och även Jasses pinuppa, Emma. Lukas och tjejerna drack öl men jag och Felix höll oss på det torra. Jag drack inte en droppe. Vi hade det bra endå. Vi satt vid Udden och snackade lite, eldade stolar & frös. Eller i alla fall jag. Fyfan. Sen börja vi prata som fan om spöken. Det var hur läskigt som helst och jag är livrädd för sånt shit. Jag vet inte hur länge vi pratade om det men det var länge och jag var typ den enda som pratade för jag tycker att även om det är så läskigt så är jag cp fascinerad av det och jag tror grymt mycket på spöken. Lukas & Emma gjorde också det. Felix däremot, killen som faktiskt har sett ungefär 4-5 st vägrar tro på det och samma sak för Tilde men det är bara för att hon inte har varit med om det själv. Olle & Jimmy kom förbi ett tag också men dom va inte så heta i spök-debatten. Men det finns spöken, punkt slut.
Sen vid 02.30 var det dax att gå hem till Felix och kolla på skräck men jag orkade fan inte det. Inte bara för jag inte klarar av det utan även för jag var sjukt trött.
Det roliga var att när jag gick hem så var det as skumt väder ute. Det var becksvart och immigt. Jag var inte rädd när jag gick hem, däremot tänkte jag på vad typiskt det var att det skulle vara sånthär väder just ikväll. Fast det spelade ingen roll för jag var alldeles för trött för att ens orka skrämma upp mig själv så jag tänkte på komiken i det hela.


Öppet brev till Krillebooii

Kära Krille.
 Du är den slags människa som jag föraktar mest. Du är inte ödmjuk på en fläck, du sätter dig över folk och du tror att du själv är guds gåva till.. Till världen. Men här är sanningen. Du är en osäker liten råtta som vore ingenting utan ditt smink, fäjkade stockholmska och dina fula ankläppar. Det jobbigaste med dig är att du är så korkad att du inte fattar att du gör bort dig när du skriver t.ex. "Hej alla Krille Lovers" ., på din blogg för du verkar inte fatta att 3/4 av dina besökare hatar dig. Det är verkligen sant. Dessutom tror du att bara för att du bor i Stockholm betyder inte det per automatik att du är bättre än de som inte bor i Stockholm. Jag bryr mig dock inte om det så värst mycket för jag gissar på att du ligger vaken på nätterna och gråter för att du egentligen kommer söderifrån men verkar tro att du nu är och alltid har varit Stockholmare.
En annan sak som jag kom att tänka på är att din blogg, står det inte en enda vettig mening i den. Jag tror inte ens att du vet vilken som är Litauens huvudstad, vilken sida man ska gå på, på vägen, eller vad katten säger, utan att googla. Och du, Katten säger mjaoooow din lilla fitta.
Just nu hittar inte jag mitt snus så jag kan knappt tänka...Sådär nu hitta jag det. Vart va jag?

Vet du vad jag tror svider mest? Det är att du har ingen stil Krille. Du har trasiga jeans, färgglad tee och tygskor. Jag kan inte ett skit om mode, det vet alla, men jag behöver bara kolla ut för fönstret för att se 13åringar som ser exakt likadana ut som du. Och tro fan inte att det är du som har fått dom att klätt sig så för du har ingen som helst påverkan på någon förutom din crew som nog är de enda personerna som är i närheten av lika dumma i huvet som du eftersom att dom är med dig och är stolta med det! Det är helt sinnes att det finns folk som är så jävla korkade som ni är. 
Ska jag förklara för dig hur jag fick reda på att du ens exsistera? Jag har skrivit ett inlägg om GLÖD och hur cpskadad den tidningen är och ser man på, där är det en bild på dig som pratar om homosexuallitet. Jag visade bilden på dig för dom andra i min klass (och jag gick i en klass med bara tjejer) och alla garvade åt dig. Sedan, några månader senare ringer min flickvänn (ja, Krille jag har flickvänn hur känns det då?) till mig och sitter och garvar röven av sig.Gissa vad det va hon skratta åt? Din blogg. Jag har bara varit inne på din blogg två gånger. Då när Emma ringde och nu för ett tag sedan. Jag svor att jag inte ville gå in för jag ville inte att du skulle tro att du hade ännu en person som du tror ser upp till dig. Nu gjorde jag det och jag kunde inte hålla mig. Jag fick lov att skriva detta till dig. Det vore kul om du läste det och tog det som konstruktiv kritik för om inte du ändrar dig kommer jag sparka av dig dina knän.
Krille, du är ingen bloggare, du är bara Sveriges största Johnny och just nu, Sveriges största skämt.

MOVH/crapy

Krillebooii

Okej, jag gick in på Krillebois blogg för en gångsskull. Vet inte vfr jag gjorde det för jag blir alltid lika jävla förbannad på dennes jävla blogg. Läste hans diss & hiss lista nyss. Lyssna;

Diss;
Småstadsbloggar! Ja lixom nu är det så många som har gjort bloggar, vem fan bryr sig om småkillar som bor i små städer runt om i landet och vad dom gör? Så fail på det! Dom lixom går i skolan, dom har lite shopping för sin veckopeng eller sitt studiebidrag, och nån hemmafest dådå, asså seriöst, ni kan lägga ner, för ni kommer aldrig bli ngt. Skriv en dagbok och ha under kudden ist! Förstår att många killar vill va som mig, och vill ha lika f"ab life som mig", men sorry fortsätt ert liv och behåll det för er själva. Punkt!


Hiss;
Mina fans! Jag får bara mer o mer fans, som känner igen mig på stan, som vill va precis som mig och sen finns det ju dom som inte vågar erkänna att dom älskar mig så dom ska va mot mig, och visa det i form av att skriva eller säga saker om mig i negativ form. Men jag tar det som att ni bryr er verkligen om mig, ant i think thats hot! Så love till er mina fans och bloggläsare!



nu jävlar..

Premier Leauge Fantasy Footboll

Dagen har spenderats, först med Lukas och sedan med Martin. Jag & Martin spelade tv-spel i jag vet inte hur många timmar, men sjukt länge iallafall. Det va riktigt kul. Speciellt att våldta han på fifa hela tiden.
På tal om fifa, jag har suttit och kollat igenom folks Premier Leauge Fantasy lag på facebook. Jag vet att mitt lag inte kommer vinna någon liga eller nått, men det skiter väll jag på för jag väljer spelare med hjärtat och inte med hjärnan. När hjärtat säger till får hjärnan göra hur det vill eller vad äre nu som Tzatsiki säger? Det är nått sånt bögigt iallafall. Hur som helst, jag vet väll att Saha inte kommer vinna skytteligan men jag väljer han framför någon som t.ex. Torres vilken dag i veckan. Inte bara för att Saha är den, enligt min åsikt, världens genomtiderna bästa spelare utan även för Torres ser ut som en flicka, beter sig som en flicka och suger kuk som en flicka. Om ni nu är intresserade så kommer jag att skriva om vilka spelare jag valt och varför jag valt dom;

crapy fc

Fwd;
Louis Saha
Världens bästa spelare. Legendar i mina ögon. Hade storhetstid i Fulham och tog upp Fulham i PL på nästan helt egen hand. Jag har en gammal Fulham tröjja som jag köpte när jag va typ 12 år som det står Saha på. Är riktigt stolt över att ha den. Gjorde bra ifrån sig i Man Utd men sedan stoppades han av skador. Nu är han ledaren i Everton och min största önskan är att han återvänder till Craven Cottage nästa säsong.

Emmanuel Adebayor
Jag är farscinerad av hans storlek och tycker att han är en helt okej spelare. Jag gillar bara hans stil. Han skrämmer ju skiten ur vilken back som helst och jag hoppas att han får en kanonsäsong i City.

Mdf;
Clint Dempsey
Fulhams bästa spelare just nu efter att Bullard blev såld förra säsongen. Amerikanen är teknisk och inte många har spelsinne han. Jagades av många storklubbar men stannade kvar i Fulham och det gillar vi. Nästan den enda spelaren i Fulham som är riktigt bra och som skulle kunna plattsa i en startelva i ett större lag. Jag gillar honom skarpt.

Shaun Wright-Philips
Han är snabb, teknisk och helt okej men jag valde honom mest för att jag har kollat på Wright Across America och det är ju hans pappa som åker över Amerika. Fast det var såklart inte bara därför som jag tog med han, men det var en anledning. Han är som sagt helt okej och han kommer säkert att sätta något mål för City kommande säsong.

Oliveira Anderson
Han är cool som fan och hur bra som helst. Jag såg ett klipp när Christiano Ronaldo intervjuade honom på portugisiska för Anderson kunde inte engelska då och dom höll på att härja som fan. Det var askul.

Francesc Fabregas
Vad behöve jag säga om Fabregas? Han är riktigt bra och det vet väll alla. Punkt slut

Dfs;
John Pantsil
Han är rätt kass och det är därför som jag har med han. Han är så fruktansvärt jävla sopig att det är sjukt. Endå har han blivit som en slags ikon för mig för att varje gång jag ser på en Fulham match på tv så sitter jag och gapar som fan åt honom hela tiden. Han är en riktig sopa.

Michah Richards
Ung lovande back som jag hoppas kommer kunna blomma ut denna säsong.

Brende Hangeland
Den långe norsken har delad plats som Fulhams bästa spelare. Inte många kommer förbi denna viking som även han var påväg bort från Fulham men stannade tack och lov. Riktigt bra, riktigt bra.

Ashley Cole
Har bara med han för att han är ett svin. En olojal player (inte fotboll utan brudar) som mot all förmodan kan spela fotboll.

MELLAN STOLPARNA (jag kom inte på ngn bra förkortning)
Edwin Van Der Saar
Min vavorit (haha?) under VM 98 i Frankrike. Har även stått i Fulham och det uppskattas alltid av mig. Hoppas att Man Utd bara släpper in mål mot Fulham.

Bänken
Ricardo Fuller
Stor forward i Stoke som är as cool. Vet inte varför jag tycker det, han bara är det. Inte världens bästa spelare men han är brutal som fan.

Luis Boa Morte
West Ham mittfältare som var forward tillsammans med Saha när Fulham gick upp i PL för längesen. Vet inte varför han är mittfältare nu. Teknisk och han kommer alltid att vara stor i mina ögon.

Sol Campbell
Var en mycket stor fotbollspelare en gång. Nu spelar han i Pompey och är gammal och trött. Gillade han när jag va liten, därför tog jag med han. Han sitter endå på bänken hela tiden. Jag ser han som en ledargestalt och spelade andratränare i laget.

Mark Schwarzer
Fulhams målvakt som inte släppte många bollar förbi sig förra säsongen. Tråkigt då att Fulham inte producera några mål heller men det är inte Schwarzers fel. Rutinerad.



Saha under storhetstiden. Kolla märket
vid hans hjärta. Samma som jag.

Leicht Wie Schaisse

Igår va jag med Lukas, Felix, Sean, Jasse, Zebbe & två tjejer som Lukas kände. Vi bada i poolen åvanför Hemköp. Eller inte jag, jag hatar att bada. Sen gick ni ner till Prostbryggan och försökte få igång en brasa men det gick ju åt helvete. Skit samma. Jag ska snart till Gårdscafét med Lukas och störa Felix & Sean på jobbet. Igår lärde jag mig ett nytt uttryck som jag kommer använda för alltid. Seans pappa är ju från Tyskland och jag vill alltid att han ska lära mig men han är så jävla tråkig och vägrar göra det. Kanske för att jag är sämst på tyska, kanske för att han är en elak fitta, inte vet jag. Nu ska jag leicht wie schaisse gå ut. Luktar dig senare.

Brutal Pokémonfilm

Anledningen till att jag somna så sent va för att jag skulle kolla på den första Pokémonfilmen. Jag har inte sett den på kanske 8 år och jag trodde att det skulle bli kul. Nostalgiskt liksom. Precs som när man kollar på Lejon Kungen eller nått.
Pokémonfilmen var så jävla gay. I slutet när Mew & Mewtwo fightas och skjuter någonslags beem mot varandra och Ash-bögen springer i mitten för han ska stoppa allt, och så blir det en massiv explotion. Vet ni vad som händer då? Han förvanldas till sten. Till sten. Och sen börjar alla pokemon att gråta och så flyger de magiska tårarna till sten-Ash och sen förvandlas han tillbaka. VAFAN?! Han skulle ju ha sprängts i explotionen och dött. Blod och lemmar skulle ha flygit kors och tvärs, han ska ju fan inte förvandlas till sten. Och en annan sak, när klonerna slåss mot de vanliga pokémonen, då bara knuffas dom och bitchslappar till varandra. Dom borde ju använda sina attacker och döda varandra.
Detta har fått mig att börja tänka. Jag vill skapa en pokémonfilm med våld, sex & våldsex. Typ, den börjar med att Pikatchu blir våldtagen av en Blastoise och sen vill Pikatchu hämnas, och dödar alla men sen blir han kär i en Nidorina och så är hon otrogen mot Pikatchu med en Sandrew och så blir det en sjuk fight mellan dom med blod och huvuden av osv.
Det hade jag velat se. Inte denna bög-tönt-hor-filmen.


Tyra Banks Show

Jag är sjukt trött. Somnade klockan 06.00 igår. Det känns som att jag är bakfull fast jag inte ens har rört alkohol på flera dagar. När man är såhär trött kollar man ofta på dag-tv och som ni vet är det bara skit på tvn då.
Ett pogram som suger är Tyra Banks Show. Inte bara för att det är en typisk amerikansk Oprah-wannabe talkshow med ett hav av klimakteriekossor i publiken. Jag undrar om det finns stylister till dom i publiken. Dom är alltid så jävla sminkade men det finns inget smink som kommer få dom i publiken att känna sig som 30 igen, även om de önskar det. Tyra Banks ja... Vem fan tror hon att hon är? I varenda avsnitt jag har sett av det där jävla piss-pogramet sätter hon sig över sina gäster och säger till dom hur dom ska leva sina liv. Hon dömmer dom så hårt och vinklar hela skiten och lämnar ut sina gäster. Hon tror att hon kan påverka varenda människa som kommer till hennes show. Nej fyfan, hon är en riktigt snuskig div-fitta och någon borde sätta henne på plats. Stenhårt.

Frågor & Svar

Jag ska svara på tidningen GLÖD's frågor från sina idiotiska läsare. (obs, detta är verkliga frågor från tidningen, det finns verkligen såhär korkade personer, om ni inte tror mig, kolla http://www.glod.com/t/FAQs____169.aspx )

Hej,
jag är en tjej på 13 år, och jag tycker att jag är jättetjock. Jag är 172 centimeter lång och väger typ 63. Det är inte ett så stort problem men jag kan inte sluta tänka på det. Varje gång jag har ätit något så känns det som om jag ska spy. Men jag har rätt bra självförtroende, det är bara att jag är så tjock...
/jag :)



Hej du. Du verkar vara väldigt stor för din ålder. Det är bra att du spyr efter att du har ätit. Du verkar däremot inte ha så bra självförtroende om du skriver in till en skit-tidning och skriver om dina viktproblem. Om du vill bli smalare kanske du ska börja ta kokain eller pröva något annat som stjärnorna i Hollywood använder. Hoppas du är nöjd med svaret, jag skiter i vilket. / crapy


Hej GLÖD.
Jag har ett problem som ni kanske kan hjälpa mig med. Det är så att när jag ligger och onanerar för mig själv på kvällarna så kan jag råka kissa på mig. Jag vet inte om det är normalt. Snälla GLÖD, hjälp mig!

Jag vet inte om du är  kille eller tjej men det låter inte helt normalt. Du är onormal. Kanske en mutant från X-men? Jag sitter och skrattar här åt ditt problem. Du kan omöjligt vara en kille för hur fan kan du kissa med stånd? Om du är en tjej tycker jag att du ska filma när du onanerar och sedan skicka filmen till redaktionen så vi kan ge dig ett vettigt svar. Tänk på att om du kissar när du kommer kanske du ska varna framtida killar från att ha sex med dig då du troligen kommer KISSA på dom. Hej hopp.

Hej.
Jag är en tjej på 13 år. Jag har haft min kille nästan två år nu, och vi har fortfarande inte hånglat. Han är erfaren och har gjort det många gånger - till skillnad från mig, som aldrig gjort det. Jag vet liksom inte hur man gör! Till exempel, hur "håller" man tungorna? Rullar man med dom eller låter man dom bara ligga på varandra? Det här är väldigt pinsamt så jag vill gärna ha svar snabbt!

Hur fan kan du inte ha hånglat med en kille som du har varit ihop med i två år?
Så han är en erfaren hånglare? Du kanske ska fråga han om hur man gör då? Fan du är helt dum i huvet.
 

Hej glöd!

Jag är en 12-årig tjej. Jag kan inte sluta att gråta. Jag gråter hela tiden. Jag gråter mig till söms men inte när min mamma och pappa eller min lillebror är med - jag vill inte visa hur jag känner i mig... Jag vill bara gömma mig och dö. Dö dö dö dö dö dö dö dö dö döö jag vet inte riktigt varför! hejdå!


Hej på dig. Jo, det kanske är bäst att du dör då. Det finns aktivdödshjälp att finna i länder som Schweiz och Belgien. Kontakta någon av deras dödskliniker så kommer du snart få problemet ur världen. Hoppas du är nöjd med svaret. 



Hej! Jag har ett stort problem att fråga dej om! Jag är 19 år. Problemet e att min penis e så fruktansvärt liten, som på ett barn. Min penis har inte utvecklats sen när jag var 12 år. Den är ca 5 cm, då menar jag när jag har stånd! Jag undrar vad det beror på, varför har inte min pennis utvecklats lika som de andra?

Med vänliga hälsningar.


Hej. För det första tycker jag att det är unikt att du inte bara har en penis som en 12åring, utan du skriver även som en. Penis stavas med ett N. Då vet du det tills nästa gång. Och ja, du har en otroligt liten kuk. Det finns inget du kan göra åt det.  Du kommer aldrig kunna tillfredställa en kvinna och du är den enda som jag verkligen tycker synd om som har ställt frågor till mig. Du kanske borde tänka över ett könsbyte och kanske bli kvinna istället? Ha det bra, minikuken.



Hej

Jag är 17 år och ända sedan jag var 15 år har jag varit mest intresserad av killar. Det senaste halvåret har jag flera gånger fått stånd i duschen efter gympan. Förra året efter en fest hade jag sex med en kille som var 18 år och offentligt bög, jag sög av honom och han sög av mig. Det var de bästa ögonblicket i mitt liv. Jag vill inte vara bög, men betyder det här att jag är det?

Snälla hjälp!! Hälsningar// Osäker på läggning


Ja, du är bög. Hur kan du inte fatta det? Det är inget fel med att vara det, men jag menar, om du knullar killar och får stånd i duschen är du bög. Varför ens skicka in en fråga när du vet själv vad svaret är? Du är så homosexuell som man kan bli om du kände att det va "det bästa ögonblicket i ditt liv". Du fattar väll själv? Fan vad trött jag blir. Du är bög. Punkt slut. 



Hej!

Jag är 16 år, och har ett underbart förhållande med min pojkvän. Vi har varit tillsammans i snart två år, och älskar varandra över allt annat. Men en gång hade vi sex band han fast mig i sängen. Allt var underbart, men när jag bad honom att sluta så gjorde han inte det utan fortsatte samlaget med analsex mot min vilja. Det gjorde ont flera dagar efter, och jag började fundera på om de kunde vara farligt. Vi har inte kunnat prata med varandra om det här efteråt, han blir bara arg och grinig då. Vad ska jag ta mig  till? Kan jag få bestående skador? Snälla, hjälp mig!

Tacksam för svar/Nettan


 Hej Nettan. Låt mig börja med att säga att du har ett fruktansvärt smeknamn. Fyfan... Det känns som om att du har varit  lite kinky med din pojkvänn. Binda fast och så. Hade ni latex masker på er också eller? Du har blivit våldtagen i röven och du kommer få bestående skador. T.ex. Inga muskler i anus så du kanske ska börja använda blöja då det kommer börjar rinna bajs ur dig och det finns inget du kan göra åt det. Jag har hört att Pampers gör grymma blöjor, om du vill kan jag tipsa om ställen där du kan få tag på blöjor. Hemköp, Coop, Ica & din farmors ålderdomshem.


Sådär, då hade man svarat på lite frågor. Det kommer fler Frågor & Svar om några dagar. Eller veckor. Eller månader. Eller nästa gång jag är uttråkad. Jag lämnar er nu med dessa ord; "Jag och mina kompisar går i 6:an, och det finns en kille i 7:an (som är lika stor som en i 9:an) som är väldigt jobbigt mot oss. Han spottar på oss"


Ta tag i sitt liv?

Jag läste Amandas blogg nyss. Hon har kirrat jobb i sthlm nu. Kul för henne. Verkligen. Helt ärligt. Jätte roligt.
Jag beundrar folk som tar tag i sina liv och går ut och söker jobb. Själv väntar jag till jobben kommer till mig men det verkar inte som om att den taktiken fungerar. Alla har blivit så vuxna. Jag är den enda jag känner som är arbetslös. Fan, t.o.m. min lillasyster har jobb. Jag hatar när folk som jag träffar på stan frågar "Jaha, vad ska du göra nu då?" 
Jo, jag tänkte sitta hemma och stirra på tv och kanske äta pepparkaksdeg på tisdag, sj då, idiot cp?

Jag skulle kunna svara så men det gör jag inte. Jag ska däremot gå omkring med en lapp på ryggen där det står; "Frågar du vad jag ska görai framtiden slår jag dig på käften"


Ha en bra dag. Hejdå 

Kuk-blogg/Nolifade fitt-bloggare

Jag ska ge mig själv en riktig jävla denga. Jag kollar på mina senaste blogginlägg och skämms. Jag skämms tammefan. På bara några veckor har den blivit sjukt dålig.
Vart är hatet, vart är passionen, vart är dissarna, vart är kritiken? Jadu... De vete fan. Jag skulle kunna skylla på att det händer så mycket i mitt liv just nu att jag inte har tid att filosofera på saker som är irriterande. Jag vet inte om det är bra eller dåligt? För bloggen är det dåligt, för att jag ska ha ett välfungerande liv är det bra.
Detta har fått mig att inse. Seriösa bloggare är helt jävla cp-störda i huvet. Om man har mycket för sig i sitt liv som man skulle kunna skriva om, så ska man inte kunna göra det egentligen för att man har, som skrivet, fullt upp.
Fattar ni eller är ni dumma i huvet ni också eller? Jag märker nu att det bästa som jag har skrivit, det har jag skrivit när jag har lökat i veckor. Det sämsta jag skriver är när det har hänt en massa saker för då har jag inget behov av att skriva. Detta är ett värdelöst tidsfördriv. Jag har kommit på saker som jag ska skriva om, men inte fan har jag gjort det. Vet ni varför? 
FÖR JAG HAR HAFT SAKER ATT GÖRA.

Detta har jag tänkt att skriva om;
Bloggare som visar för mycket känslor på sin blogg (typ, jag är så ledsen för mamma sa att jag inte fick ha smink på kylskåpet, jag är 8 årig hora och det är så synd om mig, blablabla)
Classic Car Week förstör Dalarna
Storstadsmänniskor som tror dom är bättre än småstadsmänniskor.

Det hade varit intressant att skriva. Men kommer det att bli nått..? Äh, vi får se. Jalle fyller år den 7 aug så då ska vi ner till sthlm, så antagligen kommer det inte att skrivas så mycket.
Hoppas jag har fel. Eller nej, hoppas jag har rätt... Eller inte vet jag. Skit samma.

Pokemon Fire Red

Jag & Wiktor kör stenhårt på pokemon just nu. Det är stört roligt. Jag har inte klarat ut det ännu. Det har Wiktor, han har redan börjat spela ett nytt pokemon spel. Pokemon Ruby tror jag. 
Det roliga är att döpa sina pokemon. Min bästa heter Wiktor, den slöa heter David, Ekans/Arbok heter Kuken osv. Jag har spelat konstant i två dagar nu.
Är man en nolifer så är man.


Jag gillar inte de nya pokemon. De gamma 150 räcker åt mig. Haunter är lätt coolast. På Pokemon Ruby är det nya pokemon med. Denna har Wiktor döpt till Crapy. Den är rätt cool.



GOTTA CATCH 'EM ALL!

Wiktor's 20års fecke

A, hej. Jag har inte skrivit nått här därför att jag har inte haft lust för att göra det. Detta blir ett sjukt slarvigt inlägg om Wiktor's 20års fest. Det va sjukt kul. Nu ska jag summera.

Vi kommer dit
Vi äter
Vi blir fulla
Jag börjar spinna skivor
Jag & Orre börjar bråka
Vi blir fullare
Jag fortsätter spinna skivor
Vi blir fullare
Alla börjar dansa
Jag forstätter spinna skivor
Alla är svinpackade
Hälften sover/spyr, hälften drar och badar
Jag badar
Jag tappar bort min plånbok.


Film, bilder m.m. från fecken finns på min facebook.
Vad vare jag sa, jag sa ju att jag skulle tappa intresse för denna skit.

RSS 2.0