Spotifyreklam

Jag vet. Det är inte så att problemet inte går att lösa. Allt jag behöver är 99 kronor, men fan, jag är så jävla fattig att då köper jag hellre två snusdosor och sen kanske jag köper en kaffe i stället för att slippa reklam i 1 månad.
Jag lessnar bara på denna reklam. Klockan är sent, jag är pisstrött och helt plötsligt avbryter någon snubbe mig och berättar att jag kan Share My Playlist någonstans. Jag bryr mig inte om jag kan dela med mig av den. Jag vet redan att jag kan det dessutom. Fan ni har ju hjärntvättat mig. Dessutom är alla reklamer på spotify är så fruktansvärt irriterande. De absolut värsta är är väll Daniel Lindströms, Basshunters eller ursäkta-att-jag-stör-reklamen. Dom får mig att gå i taket.
Jag kan fan inte lyssna på spotify och slappna av. Jag måste liksom öppna spotifyfönstret och byta låt för att slippa reklamen för jag pallar inte. Har jag hörlurarna på mig så kastar jag av dom snabbt som ögat så fort jag hör någon röst som ska berätta nått jobbigt.
Ibland kan jag faktiskt få känslan av att det inte riktigt är reklam utan bara saker som ska göra en irriterad. Det finns två reklamer som är ungefär lika som berättar om hur man skaffar premium. Det har hänt att dom har kommit efter varandra och då har jag bara tänkt; Vafan, sluta. Nu vill jag lyssna på musik! Sluta tjata på mig.
Det är just det som det är. Tjat. Tjat om att skaffa premium. Helvete!
Men som jag skrev förut, för 99 kr i månaden är det reklamfritt. Jätte enkelt men jag tänker fan inte betala. Aldrig att jag tänker sponsra nått som har irriterat mig så mycket. Overall är spotify hur grymt som helst men jag tänker endå mute;a varje gång musiken slutar spelas.
Jävla Basshunter. Om jag hatade dig innan din dryga spotifyreklam är det inget mot vad jag gör nu.


Leksands Baren, Lördag 17/10. Crapy spinner skivor.

Läs rubriken och kom till Baren vettja!


Crapys musikfilosofier.

De som känner mig väldigt väl vet att musik är bland det viktigaste som finns i mitt liv. Jag kan bli så fruktansvärt förbannad på folk som lyssnar på viss musik. Jag tror att jag kontorollerar och bestämmer över vad folk ska lyssna på. Om jag träffar en person som lyssnar på viss kuk-musik så gör jag allt för att övertyga den personen om att den är lika värdelös som broccoli mellan knävecket men om flera sedan börjar lyssna på musiken som jag lyssnar på slutar jag lyssna på det direkt. Det förlorar sin charm liksom. Det är hur töntigt som helst, jag vet, men jag kan inte rå för det. Allt detta är mina egna problem som jag ska jobba på. Jag menar, vem tror jag att jag är egentligen? Det är inte du som är dum i huvet (som jag garanterat tycker om du gillar att lyssna på t.ex. Pitbull) utan det är jag som är dum i huvet som inte tycker som övriga ungdomar i vårat avlånga land.
Oftast är det dock så att folk som lyssnar på viss musik inte är folk som jag kommer så bra överens med.
Lyssnar du på Rn'B, amerikansk Collage/Emo-rock, kommersiell hiphop & SiljaLine-"house", och du och jag är bekanta så snälla, låt mig aldrig få reda på att du lyssnar på det för att undvika konflikter i framtiden. Jag kn bli så förbannad. Fråga Jacob eller vem som helst. Jag kan verkligen ta illa upp.
Jag vet själv om mina problem och jag ska inte gå omkring och tro att jag är nått, MEN varför provocera?

Jag tänkte lägga upp lite spotify spellistor som jag har så ni också kan lyssna på vad jag lyssnar på. Sen kan ni tycka att det suger men ni har i alla fall en insikt på vad jag gillar.
Letar ni efter Black Eyed Peas, Lady Gaga, Pitbull, Basshunter, Takida, Tokio Hotell, The Fray, Britney Speats, David Guetta, Rihanna, Kanye West, Lars Winnerbäck, Green Day, Beyoncé, Erik Hassle, Mika, Katy Perry, Cascada, Leona Lewis, Akon, 50 Cent, Mando Diao, Mariah Carey, Pink, Volbeat, Sean Kingston, Darin, Lorentz & M.Sakarias, Jordin Sparks, Kelly Clarkson, Lil Wayne, Idol-någon, Justin Timberlake, Miley Cyrus, Space Cowboys, Fall Out Boy osv får du leta vidare för jag har svårt att tro att du kommer hitta det i någon av mina listor.



Min största lista. Om ni lyssnar på denna borde ni sortera efter artist. Här finns både gammalt och nytt. Allt från Vybz Kartel till Steve Angello, från Elias & The Wizzkids till Roll Deep osv.  

http://open.spotify.com/user/crapy/playlist/1XQlVaD5Etwnp5mS5Esi8s


En liten lista som jag uppdaterar ungefär en gång i månaden med lite ny musik. Eller den behöver inte vara ny, men med ny listmusik.

http://open.spotify.com/user/crapy/playlist/4TVe2RgG1ojuhIUxkXARDy


Vet inte om jag får publicera denna lista, men det är Wiktors och den är riktigt bra!

http://open.spotify.com/user/wiktorh/playlist/3EZwKkQHxDphQoi10FPuLS




Jag, lyssnandes på musik. Passionerad va ordet.

ICA failar ännu en gång

Satt och kollade på tv alldeles nyss. ICA hade ny reklam med ett mongo som spelar en praktikant. Jag tycker inte alls att det är kul när han säger; 
" - Vaddå, har ni aldrig sett en praktikant förut?"
Jag lovar, när jag kollade på det blev jag lika förvånad som dom i reklamen blir. Jag tyckte inte att det var roligt på en fläck. Dom vill ju att man ska skratta men man vågar ju inte för normala människor garvar inte åt cpn. Eller det är klart, jag brukar inte vara den som inte pekar och skriker "KOLLA JALLE, DÄR ÄR DIN TJEJ" när en handikappad kärring går förbi men... Denna reklamen alltså.. Jag vet inte vad jag ska skriva. Vem fan är det som gör ICA reklamerna egentligen? Jag menar, tycker du cp't är skön när han säger så eller? Och hur ska dom göra i nästa reklam? Ska dom strunta i det faktumet och fortsätta på spåret dom har gett sig in på och låtsas att det är en helt normal kille eller ska dom mobba honom för kromosomerna i hans kropp inte riktigt är som dom ska? Det sistnämnda vore roligast men kanske inget som borde vara med i en reklam.
Mamma var också med när jag såg reklamen och vi båda bara kollade på varandra, och så frågade hon mig med en rätt så stött röst;
 - Tyckte du att det där va roligt?
 - Neheej, det tyckte jag fan inte!
 - Nej inte jag heller...
 - Vafan va det där egentligen?
Man vet inte om man skrattar åt "skämtet" han säger eller åt cp't

Paf le Chien kan dö

Jag sitter inne på facebook och kollar lite statusuppdateringar, bilder från helgen som har gått och kanske kollar in en eller annan länk. En länk som fick mig att tappa hakan var en fake-länk om att Zach Braff hade tagit livet av sig. Jag fick en klump i halsen i några sekunder innan jag fattade att det var fake, men endå. Skit samma, detta inlägget ska inte handla om det utan om det förgrömmade spelet Paf le Chien för folk publicerar sina highscores på det där spelet hela tiden och jag fattar inte.
Fan spelar folk det där fittiga-horspelet för?
Jag har spelat det ett par gånger och man skjuter iväg den där grisen/hunden/bävern (jag har ingen aning om vad det är och jag orkar inte googla vad chien betyder) sen måste man sitta och vänta hur länge som helst för att det ska vara över. Man har liksom gjort sitt när man har skjutit iväg den. Hur värdelöst som helst. Inget handlar om skicklighet utan bara att man ska träffa dom där gässen och det är fullkomligt omöjligt. Dessutom springer polare omkring och skryter om sina highscores som om att dom har jobbat hårt för att få sitt highscore. Är dom korkade eller, fan, vem som helst kan få hur mycket som helst på det där spelet, allt handlar ju om lycka. Jag skriver detta inlägget för att jag har otrolig brist på lycka och spelade Paf le Chien nyss och fick tok-damp.
En annan sak som våra politiker borde göra nått åt är alla Farmville/Farmtown invites som man får hela tiden. Kan ingen fatta att jag inte vill ha nått med det att göra? Ni är bara jobbiga som tjatar om det och Farmville & Farmtown suger travhäst-balle.

Kul att avreagera sig lite. Längesen.

RSS 2.0