Hårdare syntest på SJ's konduktörer?

jo, detta var det som hände på vägen ner till Stockholm förra helgen. Jag skulle beställa biljetter men såklart var biljettautomaten paj. Då skulle jag hem och fixa det på datorn men så kom jag på att det inte funkade om jag inte hade kortläsare. Istället går jag till turistbyrån och ska ta ut biljett där men inte fan i helvete sålde dom tågbiljetter. Bussbiljetter sålde dom, men inte tågbiljetter. Tillslut ringer jag pappa och så får han fixa det där. Sen får jag ett sms där det står att jag har köpt en biljett och så långt var allting frid och fröjd.
Efter att jag bytte från regionaltåget i Borlänge till InterCitytåget mot Stockholm sitter jag på min plats och snackar lite skit med en snubbe från Leksand som heter Narcis som skulle till Eskilstuna och träffa någon, så han skulle med på detta tåget en liten bit. Allt var frid och fröjd. Sen kommer konduktören.
En sur kärrning med trippelt så mycket mustach än vad jag hade. Jag hade ju sparat musche i 3-4 månader och bara fått några fjun så jag raka av skiten imorse. Blir ett nytt försök när min kropp har börjat producerat ansiktshår. Förövrigt, om ni vill veta får jag absurda mängder halshår av någon anledning. Skit samma, hon kom i alla fall. Hon kollar på biljetten. Tittar upp på mig lite misstänktsamt. Tittar ner på biljetten igen.
 - Njaa.. Detta är en 10biljett. Det kan du inte åka på.
 - Va? Nehe..? Vad är en 10biljett?
 - Blablablabla
 - Ahaa.. ööh.. okej?
 - Jaa, hur ska vi göra nu då?
 - Ja, jag vet inte. Du förstår det var pappa som beställde min biljett så jag gissar på att han har gjort nått konstigt.
 - Mjaa.. Jag kommer tillbaka snart.

Hon går. Jag bryter ihop för jag fattar inte att det är sant. Att man inte ens kan åka utan att det ska bli nått jävla skit. Det är den där förbannade fitt-automaten som har ställt till det för mig. Jävlar i helvete. Sen ringde jag pappa och så gav jag han en liten lätt utskällning för att han förstörde min tågresa.  
Hon kommer tillbaka och jag får skriva upp massa personuppgifter för att dom ska skicka hem en räkning/böter till mig. 
 - Detta var verkligen inte min mening. 
 - Nej. Vi får verkligen hoppas att detta inte händer igen. 

JA?! Vaddå, trodde hon att jag försökte göra någon specialare för att slippa betala en biljett som endå kostade 147 kr? Blir ju inte mycket billigare än så. Varför skulle jag försöka mig på en sån fulning? Jag vet ju inte ens vad 10biljett är. 

Hon går iväg igen. Bitter på mig och jag sitter och skäms. Då säger Narcis;
 - Få kolla på biljetten.
 - Aa visst.
 - Men fan, det står ju "Personbiljett, giltig med ID". 
 - Ja, jag vet men hon säger ju att det är en 10biljett...

Efter att Narcis och de andra två som satt där (vi hade börjat snackat med dom, ett par i 28års åldern) hade peppat mig till att göra ett sista försök med att fråga sur-fittan om hon kunde kolla på min biljett en sista gång, så fick jag stopp på henne när hon var påväg förbi.
 - Ursäkta. Snälla, kan du förklara exakt vad det är som visar att detta är en 10biljett? Det står ju "Personbiljett, giltig med ID".
 - Ja, förra gången jag kollade stod det 10.
 - Va?! Nej, du kan se när jag tog emot smset. 
 - Men ojdå. Ursäkta mig. Jag tyckte ID såg ut som 10.

Hon skäms. Hon väder sig om och jag hytter med näven i luften åt henne. Jag är skitglad men samtidigt aslack.
Skulle den där jävla klimakteriekossan böta mig för att hon inte kan se skillnad mellan ID och 10? Fan, om jag inte hade haft ett Visa Electron-kort som inte går att användas på tåg, hade jag ju fått lov att köpa biljett för.. aa, jag vet inte, 700 spänn? Skulle jag sen beställa en ny biljett med hjälp av mig asgammla och värdelösa biljett, på tåget som jag sitter på? Det går väll inte att köpa biljetter på tåg som redan har gått? Jävla fitta. Förbannade jävla fitta. Hur skulle det blivit om jag hade fått lov att betalat? FAN, jag trodde att jag hade en såndär 10biljett. Då hade jag betalat fast jag egentligen inte hade behövt. Hade det varit rätt? Nej, det hade det då fan inte. Alla gnäller på SJ hela tiden och fan, jag fattar varför. Eller nej, kanske inte, men den där tanten borde fan skriva hennes personuppgifter på ett papper så hade jag kunnat stämma henne.


Småstadsliv. Sthlm.

nu är jag hemma efter en helg i sthlm. Den var god, det är allt jag behöver säga. Sjuk grej som hände på tåget påväg ner men det orkar jag inte skriva om just nu. Det blir någon annan gång. Om ni har frågor angående helgen kan ni nå mig på mitt hemnummer; 112 alternativt mobilen; 72955.

Humor.
Varje Småstadsliv-film är hur jävla skön som helst. Vet inte, men det är uppe och nosar på South Park och har kanske slagit MNK på att toppa min humorlista. Detta klippet har inget att göra med filmen/filmerna riktigt men det är hur skön som helst. "Kung kung kuuuung" kanske man borde säga i stället. Gänget i Småstadsliv pinpointar allt så jävla skönt.

Bästa cykeln, bästa cykeln! Bästa cykeln, bästa cykeln!

Slowmo spotify

Idag har jag sökt 48/8 jobb. På ICA, Hemköp, Konsum, Inter Sport, GC & Siljan. Bara så ni vet att jag hade en mycket aktiv dag. Dessutom gjorde jag ett kärt återbesök på le gym som jag inte har träffat sedan förra tisdagen. Det blev öl istället.

Jag är arg på spotify. Inte bara har dom sjukt dryga reklamer (Halebop tar priset, det kommer bli ett helt eget inlägg om den där reklam-jäveln) men dom är madnessly sega på att lägga in musik. T.ex. Den Svenska Björnstammen. När ska jag kunna lägga in alla deras låtar i min redan knöckfulla lista? Jag väntar och väntar men inget händer. Eller Sambassadeur? När ska deras nya platta komma in på spotify då? Jag lyssnar på ett spår från deras nya och väntar (se nedan). I våras fanns inte ens Bonkers och det var en låt som vi gärna hade lyssnat på när vi hade fest i sommras när man var full. Den låten la dom in i början av vintern. Lite sent. Det betyder alltså att Familjens nya kommer komma in på spotify i höst, men att släppa Rolandz, det gör ni snappt (hehe) som fan.


Visst låter det sommrigt? Jävla snö.
The Park heter annars deras bästa spår och den finns faktisk på spotify, trot' eller ej.

Word!

Jag har inget snus och har varit utan i 3 dagar. Funderar helt ärligt på att lägga mig i badkaret och slita upp mina handleder för att sedan bara ligga och chilla. Willy.

Jag kom på ett nytt ord nyss. Willy heter det. Såhär kom jag på det. Jag orkar inte = Jag orcar (späckhuggare) inte = Späckhuggaren i Rädda Willy.
Willy = Jag orkar inte/Jag pallar inte mer/Fyfan vad drygt.
Mm, fan säger ni nu då?

Madnessly är också ett bra ord som jag har kommit på.

Awesome är det sämsta och töntigaste orden som någonsin kan sägas. Det har ingen mening längre, det är inget kul. Snälla, bojkotta "Awesome". Jävla hor-Barney Stinson och alla som tycker att han är skitrolig har pajjat det ordet.

Totally är tyvärr skitfittigt fult och det gör mig ledsen för jag skrev och sa alltid "totally".

Duttin' är bra som fan att säga för det kan man säga till allting för jag vet inte vad det betyder. CopperCab säger ju typ; i don't like it duttin'. Nu vet faktiskt jag att det är helt åt helvete fel men efter att jag visade den för min syrra har jag börjat säga så hela tiden. Speciellt när jag inte har nått annat att säga och bara vill ha uppmärksamhet.

Fjonkeltoffel används knappt. Jag tänkte faktiskt fjonkeltoffla på lördagen men efter att jag & Martin Falck tog en liten återställare med hjälp av lite koskenkorva var allt som vanligt igen. Nu fjonkeltoffla jag inte och då kunde vi inte säga det. Nästa helg ska jag fjonkeltoffla så vi kan börja säga så.

Det bliiiir har inte jag kommit på men det används främst i våran exklusiva umgängeskrets men jag har nu börjat märka att det har spridits. Det suger.

Knäppa en öl, aaaaldrig fel
använder jag, Wiktor och kanske Orre, när vi öppnar en burköl.

Han är luuuuuung sa jag
äre inte heller jag som har kommit på men det brukar vi säga till varandra när vi är fulla. 
 
Fantomen borde Felix få credd för. Tror jag. I fredags hoppa han omkring och sa så på efterfesten. Jag kan ha fel, det kan ha varit Svante.

Babarariii-badiruuda.. De e jaaaag. Det måste jag vara den enda som säger. Bra. Jag är unik. Ni alla suger. Vet ni vad det kommer från är ni inte likvärdiga mig, men nästan så likvärdiga att ni bara behöver niga och bocka när jag kliver in i rummet.

Llllägg ner det där är från samma film och ungefär samma scen. Eller det är samma scen. Hmm, vilken är filmen.

*Hytter med näven och låter konstigt* brukar Felix göra och det tycker jag är roligt.

Det är lunch brukar vi säga men det har väll alla börjat göra?

Sweet är ett ord som borde bannas.

Tjenna Mange brukar jag & Wiktor säga till varandra och ibland när vi snackar med/om hans bror Magnus. 

Elit-cp jag och endast jag som har kommit på. Jag använde det i ett bråk med min syster för några år sedan som slutade i garv. Faktiskt. Nej, jag skämtar inte. Så grym är jag på att komma på ord. Jag är borde bli president.

Ja, som ni märker är det tydligen jävligt viktigt att ha ett eget och orginellt språk. Saken är att jag kan bli arg när jag ser folk som skriver eller säger saker som bara jag och mina polare säger. Dom är inte värdiga att använda vårat språk, då tror dom att dom är en utav oss. Så är det inte, man måste förtjäna att använda de uttyck och ord som vi använder och det gör inte folket som snattar våra saker. Jävla horbarn, sluta snå våra grejer.
En annan sak är ju att det är sjukt svårt att skriva hur man säger ett ord. Såå.. aa, bara så ni vet, det sägs på helt andra sätt så ni kan och får inte börja använda våra uttryck och ord.

Inget snus gör mig helt tokig.
Detta inlägg måste tas med en stor nypa salt. Rätt spårat endå.

Datarock + Karin Park @ Debaser

gårdagen slår sig lätt in på top 10 av mina utgångar. Det är riktigt svårt att ta sig in på den listan men ser man på, här har vi en nykomling i listan. Jag undrar vilken den puttade ut? Äh, det orkar jag inte tänka ut. Nu kanske ni inte är jätteintresserad av min utekväll men jo, läs detta endå.
Jag hade ju taggat nått så fruktansvärt för denna kväll att det va sjukt. 11.10 åkte tåget mot Stockholm och då kom jag på att kvällen troligtvis kommer suga kuk eftersom att jag hade så höga förhoppningar. Ack så fel jag hade.
Innan jag hoppade på tåget faceplanta jag på en hal isfläck och hade sönder min jacka. Ännu mer alltså.
När jag anländer till Stockholm åker jag direkt till farmor där jag skulle spendera natten. Hon spelade bridge till 16.30. så jag fick vara ensam hos henne i 2h. När hon sen var klar mötte jag henne i hallen för jag var påväg ut till Wiktor som skulle hämta mig efter jobbet.
Han köper ettpar öl till mig och sen drar vi hem till han. Wiktor drack nästan ingenting hos honom för han skulle jobba dagen efter, men det behövde ju inte stoppa mig från att supa till. Vi körde klassisk "hemma hos Wiktor förfecke" med öl, xbox, skratt, youtube.
20.20 ungefär drar vi in till Slussen. När vi kommer fram har Karin tyvärr redan börjat spela så vi missade lite. Det vi hann se var jävligt bra i alla fall. Hon låter nästan exakt live som hon gör på plattan. Riktigt grymt va det.







Efter att Karin hade spelat kom Elin som gick i min förra klass. Fredrik, Wiktors bror kom också och hälsade på. Vi satte oss i en soffa och höll oss där hela kvällen.



Jag undrar varför jag alltid görsådär med mina läppar när någon tar kort på mig på fyllan? Tror jag att det är roligt eller? Det är ju bara jävligt fult.
Det var verkligen hur kul som helst att träffa Elin igen. Vi har inte setts sedan studenten. Hon var saknad!





Systrarna Park röjjer till Datarock! Gillar att Erika hade Datarocks-overallen på sig.





Sen va det dax för för soffan igen! Fredrik visar att han fortfarande är Rönnsing fastän han inte bor där längre. Han reppar westside och ni ser att jag är måttligt imponerad. Eastsiders är badass fo real. No punkass westsider would survive the wrath of the eastsiders.



Sen droppa det in lite annat fint folk från Dalarna.





Efter ett tag drog Fredrik & Wiktor men då joinade Karin oss i soffan



Sen var kvällen slut och jag fick äran att bära en massa saker ut till deras turnébuss.



Datarock!

jaja, sen snylt-åkte jag taxi hem med 3/4 av syskonen Park som släppte av mig på vägen hem till David. Dom släppte av mig vid Hälsingegatan och jag undrade vart i helvete jag va. Tillslut bestämmde jag mig för att bara börja vandra och helt slumpmässigt kom jag hem direkt. Det var en sjukt bra kväll och jag ångrar inte att jag vaknade upp helt luspank och med sprängande huvudvärk klockan 08.00.
Farmor väckte mig för jag hade duschat dagen innan och dragit åt kranen så hårt att hon inte fick upp den. Skönt att vakna upp till att farmor står förtvivlad, iklädd endast en handduk i mitten av vardagsrummet där jag sov och  tvingar upp mig. Jag var helt borta. Fullkomligt borta.

För alla som inte har hört varken Karin Park eller Datarock lägger jag upp en spotifylänk här under med mina två favoritlåtar med dom.
Karin Park – Babylon
Datarock – Give It Up

"Dumma jävlar" - Ett inlägg om Michael Jackson

för ungefär 8-9 år sedan blev jag frälst av Michael Jackson. Dom körde "Michael Jackson Weekend" på MTV och jag blev hur förbluffad som helst. Över hans låtar, hans moves, allt. Detta var början till en sjuklig besatthet som satt i mellan 4an och 8an. Michael prydde verkligen varje millimeter av mina väggar (inget skämt, hade så mycket afficher tapeterna inte existerade). Varje gång jag såg en bild på honom i tidningen klippte jag ut den, när jag var 11 kunde jag hans självbiografi utantill och ja, jag var helt enkelt besatt. 
När jag diggade han flög glåporden runt mig som dumlepapper i en orkan. Michael Jackson var pedofil, gjorde dålig musik och såg ut som ett skelett. Förtvivlad motargumenterande jag utan framgång. 

Successivt tog min Michael Jackson-period slut och rann ut i sanden. I slutet av 9an brydde jag mig inte ett skvatt om honom och det gör jag fortfarande inte.

Det jag tycker är fascinerande är att efter att han dog har alla börjat lyssna på honom. Jag fattar inte, dom som hånade mig mest av alla älskar honom nu. Om han inte hade dött, hade ni uppskattat honom då? Nej, för då hade han fortfarande varit pedofil och skitful (idag kan jag säga att han faktiskt var det men jag vägrade insé det). Måste man dö för att man ska börja lyssna på musiken? Det är ju fan sjukt.
Jag tycker, och detta är från botten av mitt hjärta, att ni som har börjat på lyssna på honom efter att han dog är de största jävla posarna i hela världen.
Jag började inte lyssna på han igen. Varför skulle jag göra det? Han är kult och det fattade jag när jag var liten men ni som lyssnar på han idag och hatade honom när han levde, ni måste vara sega jävla as för att hajja att han hur grym han var. Som privatperson var han ett freak. Riktigt jävla äcklig var han, men själva musiken var väll bra. Eller nej, idag tycker jag fan inte att det är bra längre.
Jävla posers har förstört min barndoms musik.

I och för sig, vem lyssnar på samma musik som man gjorde när man var liten, men hans låtar var endå nostalgi för mig. Som när ni kanske lyssnar på Backstreet Boys eller nått, så känner jag när jag lyssnar på Michael Jackson. Det var en bra känsla men nu är den puts väck.
Fittor.


Familjen - När Planeterna Stannat

familjen har bytt stil? Kan absolut bli en sommarbanger i Rönnäs.


Melodifestivalen 2010

jag & Jenny gjorde pappa sällskap framför tvn för att kolla på Melodifestivalen lagom till poängen skulle delas ut för vem fan pallar kolla på hela Melodifestivalen? Detta är de 3 bästa ögonblicken jag upplevde från soffan.

1. När Jovan Radomir snackade serbiska och pappa gav denna underbara kommentar;
 - Håååll käften!
= maximala skrattsalvor

2. Jag hade bara sett en deltävling och undrade vilka fan det var som hade gjort låten "Kom" och vad det var för jävla skit. Låten spelades upp under snabbreprisen.
= maximala skrattsalvor

3. Hon som vann är helt klart totalt cp i huvet och på tvn spelas upp gråtscener i Extreme Home Makeover-stil. Hon som vinner får totalt hjärnsläpp i bryggan innan sista refrängen och lägger hon av ett mycket imponerande skrik. Hela framträdandet var fan underbart och skulle lätt kunna klämma sig in någonstans i "Hundra Höjdare".
= maximala skrattsalvor.


Förövrigt kan jag bara säga att Darin i helvitt? Varför? Justja, han är nysvensk.
Eric Saade är sjukt snuskig och jag undrar varför han inte hänger med Krillebooi och dom där.
Jag har aldrig hört Salem Al Fakirs låt så varje gång jag såg titeln när alla poängen skulle fördelas tänkte jag på låten Europe - Superstitous för öppningsraden i den är "Keep On Walking That Road And I'll Follow". Låten är minst lika kass som Salems och nej, jag lyssnar inte på Europe men den låten spelas flitigt på gymmet. Tyvärr.
Pernilla Wahlgren. Hahahah, fyfan, orka.
Jessica Andersson. -"-
Timotej. Vem fan var geniet som kom på det namnet? Vad betyder "Timotej"? Vad är en "Timotej"?
Hon, Anna nånting som vann, undrar när hennes kropp kommer komma ikapp hennes huvud?

Jaja, nu är skiten över. Det roligaste är endå att hon som vann inte alls fick nå mycket poäng av den internationella juryn. Sen undrar vi varför vi hamnar i bottenskikten under ESC. 


Huvudet är bredare än hennes kropp. Alien? Troligtvis.


Visst, Jay-Z känns sådär, men vi kom undan enkelt.

direkt efter "bomben" var släppt blev det ett jävla massa liv på facebook. Snack om att massa "hiphop-drägg" kommer att vara på festivalen osv. Är det värre med hiphop-drägg än;
Smutsiga hårdrockare - Mötly Crue förra året och en hel del band i år 
Pinsamma mammor på stan - Europe, Ulf Lundell förra året, mfl
Punkare - NOFX mfl
Tjocka raggare - Vet inte exakt vilka band det är som spelar rockabilly men jävligt många 
Översittande pop-kids - The Kooks, [ingenting] mfl 
Fjortisar - Melissa Horn, Kent, Mando Diao med många flera 
?


Det denna lista har bevisat är att p&l är en festival för alla. På gott och ont. Mest ont tycker jag och det tycker många andra. Det jag kan tycka är att vissa bokningar är fullkomligt idiotiska medans många andra kommer att köpa endagsbiljetter bara för att se dom artisterna som jag avskyr. Samtidigt kanske dom tror att jag har nått grovt genetiskt fel eftersom att jag tycker att Kings Of Convenience är det bästa som p&l har bokat sens Lykke Li förra året.
Ni som tycker att "amen dom kunde ha utnyttjat dom där pengarna på nått annat" säger jag att om p&l hade bokat nått annat kanske de som lyssnat på hiphop lackat sönder. Det är lite det-ska-vara-lika-för-alla-mentalitet över p&l och jag ser inte det som nått problem egentligen för det finns så många andra scener jag kan gå och lyssnar på andra band på.

Som jag har skrivit så många gånger förut verkar det som att p&l är skrajja för att förlora besökare så i och med det bokar dom allt. Verkligen allt. Just därför blir jag inte lack när dom har bokat Jay-Z, för jag ser hellre han på scenen än Bruce Springsteen eller nått annat som är lika stort, fast i en annan genre.
Jag skulle nästan säga att vi hade tur när dom bokade Jay-Z. När jag satte mig vid datorn och såg igenom allas reaktioner var det en som jag fastnade lite extra för. Jag citerar f93ans statusuppdatering;
"Jay z till peace and love!! Men AKON får väldigt gärna komma istället!"

Då frågar jag de som hatar Jay-Z, hade ni hellre sett Akon? Jag tycker att vi kom undan rätt lätt med denna hiphop-bokning. Jag vet att ni inte vill det Akon i Borlänge i sommar. 
Som jag ser det har p&l en liten formsvacka. Dom försöker fortfarande hitta sin nya identited som Sveriges största festival och då drar jag paralleller mellan formsvackan och en förskyldning. Och om Jay-Z är, som ni kanske tycker, p&l's feber så skulle Akon vara p&l's aids. 

Jag lyssnar inte på Jay-Z. Hans musik tilltalar inte mig och han verkar inte tilltala så speciellt många andra som jag umgås med heller. De nya sakerna han har släppt är rätt dåliga men som jag skrev förut, vi kom undan lätt för vare sig vi vill insé det eller inte kommer han att dra mycket folk. Jag är faktiskt förväntansfull över hans framträdande för han är en legend. En legend som jag inte lyssnar på men skulle gärna vilja se för när får man nästa chans? Lite samma sak som med John Fogerty (fast om han spelar Creedence-låtar är det okej, men hans solo-grejer är botten), som även han är legend och som jag kommer att gå och kolla på, bara för att man borde göra det. 

Jay-Z - Legend med löjligt feta läppar
Akon - En fitta med fjollig röst

Men vad kommer hända om några år med p&l? Det är jag orolig för. Lady Gaga, Rihanna, Black Eyed Peas och alla andra dom där äckliga artisterna/banden kanske kommer pryda framtidens p&l affischer. 
Eller så kommer dom att att börja pricka rätt (enligt mig) med varje bokning? Annars ser jag det inte som ett så stort problem för;
Det finns andra alternativ och om det inte passar så kan man dra på någon annan festival.
Det är rätt simpelt egentligen. 

Så, då ska jag summera detta då. Jay-Z kanske inte passar alla men den enes bröd är den andres död och hittar du fortfarande ingen anledning till att gå på p&l, stick till Hultsfred, Emmaboda, Arvika, Siesta, Way Out West eller vad fan som helst i stället då.  


Jay-Z's publik från Glastonbury 2008. Är det bara hiphop-drägg där?
Eller kanske är vi som går på p&l så "alternativa" att vi fan är ballare
än dom som går på självaste Glastonbury?

Intervjuven

blev intervjuvad igår.

Tja crap!
Hej..

Som jag har fattat det är du en en kille som lever hälsosamt? Stämmer det? Vad är dina hemligheter?
Ojojoj, många frågor på en gång. Nja, hälsosamt och hälsosamt, det är väll inte direkt onyttigt, så, ja, det stämmer väll. Det gäller att ha rutiner! Som igår/imorse. Då gick jag och la mig vid 04.30 men somnade inte förens klockan 09.00. Sen var jag uppe och hoppade igen vid 13.00. 
Så, sömn och rutiner är väll mitt svar för att leva ett hälsosamt liv. Det är grunden i alla fall. 

Jasså, det säger du? Men några andra hemligheter till din mega-fräscha vardag?
Jo, men mat och träning är också viktigt. Sen i måndags har jag ätit 
6 mackor
2 Findus Färdiglagat
1 Cola 50 cl
1 Tropisk Juice 2l
1 Kexchoklad
1 Pringles Rise Infusions
5 koppar kaffe
Vatten.
Om man får i sig så näringsrik mat under 3 dagar förstår man att jag har balans i livet.

Ojdå, vilken mästerkock!
Ja, duvet ju vad jag kallas.

Men du nämde träning, utger det en stor del av ditt liv?
Absolut! Jag försöker ta mig till gymmet var annan dag och varje gång går jag in stenhårt för det. Som du ser har det gett reslutat. Jag tvivlar inte en sekund på att det är mina levnadsätt som har gett mig denna kropp.

Ouf, nej, dig skulle man inte vilja reta upp. Du ser väldigt skräckinjagande ut.
Du tycker det? Tack, eller nått.

Vad gör du på fritiden?
Det blir mycket facebook. Mycket eldning i pannrummet. Framför allt mycket fika.

Fika? Vad brukar du käka när du är på café?
Kaffe. Endast kaffe.

Okej.. Men din ekonomi, hur ser den ut?
Tyvärr är min ekonomi inget att skryta med. Jag ligger back med någon hundring sådär.

Jaha, vad ska du göra åt det?
Söka jobb, söka jobb och söka jobb!

Så du är abetslös alltså? Jaha, men vad har du sökt?
1 enda fjuttigt jobb fast det kommer det att bli ändring på, det lovar jag.

Okej. Varför ger du mig så korta svar? Jag har inget att jobba med här, detta kommer bli ett kasst repotage vet du?
Jasså, äre så? Aa, jag kunde inte bry mig mindre så, käften på dig, elit-cp!

Vafan säger du?!
Du hörde vad jag sa. 

Slagsmål bryter ut och jag förlorar. Intervjuven är över.

Linus på Linjen

igår var jag hemma hos Look med Anton & Felix och Look hade tydligen en dvd med Linus På Linjen. Jag kommer inte ihåg detta från när jag var liten som de flesta andra gör men fyfan vad roligt det är. Det är helt jävla sjukt. Som en dålig acid-dröm. När man tänker efter, i massa stor-filmer när dom gör en drömsekvens är det jätte påkostat och det blir snyggt men jag känner aldrig att "precis så känns det när jag drömmer". Jag tror inte att någon kan göra en dröm i verkligheten. Fattar ni eller? Alltså, varje dröm är ju sjuk. De flesta drömmarna är olika och dom har ingen som helst handling när man tänker efter, men i drömmen så does it all make sense (jag var i USA en vecka i aug 08, så nu har jag glömt bort all svenska).

Jag tycker i alla fall att Linus På Linjen är det närmaste man kan komma till en dröm. Det är helt stört. Bara i Linus På Linjen kan en hand förvandlas till en raket som sedan blir en en ballong. Det är stört, fast det tänker man inte nödvändigtvis på när man kollar på Linus På Linjen men när man tänker efter, då är det helt bananas.

Mitt tips är att man ska sätta sig ner med sina polare, var gärna lite flummiga från början, öppna en påse lösgodis och käka lite skumbananer så lovar jag er att ni kommer tycka att Linus På Linjen är lika underbart som jag tycker att det är.


Linus På Linjen är egentligen inget annat än, som jag skrev förut, men dålig acid-dröm.


Ja, det är synd om kvinnor men..

en sak jag inte har fattat är varför nyktra tjejer brukar dra hem stup-fulla snubbar. Fan, om en kille skulle göra det med en brud skulle hon vakna dagen efter och skrika våldtäkt. Tycker bara att det är konstigt. Jag menar, en full kille blir väll lika utnyttjad av en nykter tjej som en nykter kille på en full tjej? 
Har varit massa snack om jämnställdhet men det är alltid killarna som är "de onda" i sådanna diskussioner. Visst, för några år sedan kanske en man satt och slicka på en hemmagjord drink från dunken och efter ett tag slog han satan ur sin fru och det är fel men det känns endå som att vi har kommit så långt att det inte händer lika ofta. Det händer och när det händer är det förjävligt men kvinnomisshandel?
Varför finns det ingen mansmisshandel?

En annan sak är ju sexuellatrakaserier. Om en kvinna trakaserar en kille är det jätteskojigt men om en kille gör det får han sparken från sitt jobb. Kolla bara på detta och sedan tänker ni på vad som hade hänt om Bengt Magnusson hade hållt på sådär mot en tjej. 

   

Tjejer vill att allt ska bli jämnställt men när det blir det så pallar dom inte det. Här är ett exempel;
Niklas Wikegård kommenterar dam-hockey och säger som det är. Dom åker skridskor dåligt, det är helt sanslöst att dom inte får tacklas. osv. Han menar inte själva sporten (fast det gör faktiskt jag) utan han menar just den matchen han kommenterar. Han kritiserar tjejerna och då blir han DO-anmäld. Trodde dom ville att det skulle vara jämnställt men tydligen inte. Det är lite tråkigt att män och kvinnor inte har samma förutsättningar men det är bara kvinnornas problem som uppmärksammas.
Som sagt är det mycket skit som kvinnor råkar ut för och så vidare, och detta inlägg skrev jag inte för att jag är en reversed fi-medlem, utan jag gjorde det bara för att det kan vara något att tänka på.
Och alla ni nyktra tjejer som drar hem mig eller någon annan pojke/man fan göre. Det är najs men rätt skumt när man tänker efter bara..

RSS 2.0