Efter midsommar & innan P&L

jag skulle ta det lugnt ett tag men icke. Det har varit otroligt påfrestande dagar de senaste 8-9. Midsommar var klassisk. Efter tequila shotsen blev det becksvart. Vaknade och kom inte ihåg ett skvatt. Jag träffade Wiktor dagen efter och berätta att jag hade världens minneslucka mellan 18.30 och runt 00.30. Han bara garva. För er som har missat finns det ettpar fina filmer på mig på facebook som visar att det kan gå snett ibland. Otroligt orutti av mig. Det lägger vi nu bakom oss och istället siktar vi in oss på P&L. Festivalen började idag men jag orkade inte ta mig dit. Var tvungen att vila en dag. Känns dom det kommer bli en till hård vecka.
Juli kommer gå att bli väldigt lugn.. Fast ne.

Den Svenska Björnstammens nya ep är riktigt, riktigt, riktigt dålig. Tyvärr


Deer Tick !

Reklam


Jag avgudar denna snubben från Bredbandsbolagets reklam. Han gör hela reklamen värd att titta på.

What a great guy, what a great phone. I'd love to have my name on a phone.. Frank-Phone, m-hm

Oreo-låten är rolig.

.

The Magnetic Fields – Let's Pretend We're Bunny Rabbits

Legendarisk studentvecka. Är trött.

vad ska jag säga? Det har varit en hektisk vecka för mig, som redan har tagit studenten och egentligen inte har nått med denna vecka att göra, förutom att massa polare tar studenten. Känns rätt skönt att jag har kommit ner på jorden igen. Sitter och uppdaterar Wow-listan eftersom att dom släppte 14 (!) nya band till klubbarna för några dagar sedan men jag har inte hunnit uppdaterat här. Inte vilka band som helst har dom släppt heller, Laura Marling, JJ, Bear In Heaven, Fake Blood, The Low Anthem m.fl. Inte alls illa.
Tillbaka till senaste veckan. Efter resan till Stockholm tyckte jag att det var dags att ta det lugnt. Icke sa nicke. Efter fredagen körde jag en all weeker tills igår då jag låg i som i koma i soffan. Fast det är klart, det är ju smällar man får ta om man ska ligga på topp. Tråkigt bara att jag inte har kunnat uppdaterat här så mycket som jag har velat. Nu vet ni i alla fall vad jag har hållt hus den senaste tiden. På Skutan.
Grattis till alla studenter! Tack för en hård vecka!
Andrew Bird – Measuring Cups
Moriarty – Jimmy
Marissa Nadler – Lily, Henry, & the Willow Trees
JJ – Are You Still In Vallda?
Sufjan Stevens – For The Windows In Paradise, For The Fatherless In Ypsilanti
Bara slumpmässiga låtar jag kände för att dela med mig.

Lick my clitt & call me Benny

kom hem från sthlm för några timmar sedan. Kusinen tog studenten så då var det läge att sticka ner. På lördagen var det ju även Stockholm Marathon så jag, Jalle, Wiktor, Carina, Stejjan & Orre slog oss ner i Rådis. Vi var där för att heja fram krigaren, hjälten, Fredrik som kubba alla 4,2 mil. Helt otroligt att han pallade det. Kan inte beskriva hur impad jag är. Legendar är ett ord som används för ofta och har förlorat sin innebörd men Fredrik Holmberg är en riktig legend. Solsken, trevligt sällskap, öl. Kan inte bli mycket bättre än så. Tyvärr var jag ofattbart bakfull men jag pallade vårat 12.00 - 04.00 pass endå. Kändes lite elakt att stå på sidan när folk kom in på sista milen och jag stod och hade en öl i handen och ville hi-five;a men vafan. Det kanske gav alla den där sista boosten som man behöver när man har en fjärdedel av loppet kvar. Vad vet jag? Många svettiga handflator rörde jag i alla fall.

Hade spelning i onsdags också. Det var riktigt fett.

Tema; Lejon

Wildbirds & Peacedrums – Liar Lion
Tune-Yards – Lions
Mumford & Sons – Little Lion Man
Seabear – Lion Face Boy
Iron & Wine – Lion's Mane
The Tallest Man On Earth – A Lion´s Heart

Vad är grejen med lejon-låtar av bra artister? Nu är dessa låtar inte alls nya på något sätt men jag tycker att dom borde skriva låtar om andra djur snart. Lejon är inte ens bra djur så varför skriva om dom? Skriv om wombats istället. Dom är ballare.

ful

RSS 2.0