Svingelskogen

lördagkväll. Då ska man lyssna på Svingelskogen och remenissa. Eller så drar man ut och festar. Är just nu fast i Rönnäs men får se om någon kan ge mig skjuss till Leksand. Jag är endå så jävla trött så jag kanske blir hemma endå.
Men öjj, någon som kommer ihåg detta eller? Jag blir helt mysig av att lyssna på det.

Hockeyfesten som inte blev av.

igår var dagen som skulle bli den sjukaste hockeynattten någonsin med USA - Schweiz, Kanada - Ryssland och Sverige - Slovakien.
OS är ett ovanligt fenomen som bara inträffar var fjärde år. Var fjärde år möts alltså de bästa hockeyspelarna i hela världen och representerar sina länder och ger allt för att få ta hem guld-pengen till sitt hemland. Därför var mina förväntingar inför natten skyhöga. Det dryga med höga förväntningar är att man 90% av fallen blir besviken och därför förvånade det mig inte ett dugg att natten blev hur värdelös som helst.

21.00, USA - Schweiz. Hockeynatten börjar.
Första matchen var jävligt bra. Schweiz imponerade på mig men tyvärr vann USA endå.
Under matchen blev jag väldigt sugen på mat (och här går jag snabbt och oväntat över till ett annat ämne).
Jag hatar att laga mat men var så fruktansvärt hungrig att jag ställde mig och lagade mat. Gourmet-kocken Símon Le Grip - De Kulinariska Rätternas Himmelske Fader ställde sig och gjorde en festmåltid för 1. Korv och snabbmakaroner. En maträtt som på Símon Le Grip's tillagningsätt blir en osannolik fest för smaklökarna. 

01.30 började matchen som jag såg fram mot mest, matchen som skulle gå till historien som den bästa, tuffaste och jämnaste matchen genomtiderna.
Väst vs. Öst. Crosby vs. Ovechkin. Och ja.. Där tog det slut på saker jag kunde komma på som man kunde skriva "vs." mellan. 
Blixtsnabbt ledde Kanada med 3-0. Lite senare stod det 7-2. Då gick jag och la mig. Jag var så fruktansvärt besviken att jag knappt kunde sova men tillslut somnade jag runt 03.00.

06.00 ringde väckarklockan. När jag vaknade fattade jag inte vad det var som lät för jag var helt borta. Tillslut fattade jag att det var mobilen som lät så förjävligt och efter mycker om och stängde jag av alarmet. Då gick jag ner, slog på tvn och satte mig tillrätta i soffan. Efter 8 minuter somnade jag. Vaknade ungefär 5 minuter senare och gick och la mig igen. När jag sedan vaknade vid 12.00 slog jag på text-tvn och såg till min stora fasa att Sverige hade förlorat. Jävla helvete.

Totalt ovärd natt. Nu skiter jag i OS och blickar fram mot VM. Nej, justja, Sverige suger så dom är med med i VM. Bummer.

Stolt fd Hbo-elev

jävla sjuk grej och jag önskar så himla mycket att jag var där. Så jävla starkt gjort, bra jobbat hbo!  


Skummar igenom festivalerna

vilken festival ska man på i sommar då? Det har ju gått ett tag sedan förra festival-inlägget och det har hänt lite grejer på bandsläpps-fronten. Jag ska skriva lite om vilka band som spelar var och om jag hade gått och sett dom. Nu äre ju så att det finns miljontals band som jag inte har lyssnat på som är bokade till festivalerna, så dom lämnar jag men ni skulle ju kunna slänga in en kommentar om jag har missat nått så kanske jag kan publicera det också. Drar bara igenom de "kändaste" nu då. Skummar liksom bara igenom.

Arvikafestivalen
Babyshambles - Bra band som jag inte har lyssnat ihjäl mig på men tycker att dom duger. Såg dom dessutom en kortis på Peace & Love förra året. 
Teddybears - Rätt ballt band som jag skulle tänka mig att se. Gillar deras lite tidigare grejer lite mer än de nyaste. Hiphoper är ju episk.
Donkeyboy - Dåliga
Markus Krunegård - Sämre
Takida - Sämst
Universal Poplab - Christer i p3's band. 80tals synth men låter lite schlager. Gillar inte så värst mycket.
Familjen - Gillar som fan! Kunglig kille.
Regina Spektor - Tyckte att hon var bra för några år sedan, men sen har jag bara tröttnat. Inget jag skulle gå och se.
Kent - Njaa..
Shout Out Louds - Dom skulle jag gärna se. Lite typisk svensk pop dock, men det är helt okej.
Name The Pet - Vet inte vad jag ska tycka egentligen. Vissa låtar är hur bra som helst men andra är verkligen botten. Hur kassa som helst. Kan inte fatta att det är en och samma artist som har gjort låtarna ibland.
[ingenting] - Nejdu! Aldrig, dom är inget för mig.

http://www.arvikafestivalen.se/artists

Hultsfredfestivalen
Empire Of The Sun - JA! Dom skulle jag vilja se. Bra jobbat där av Hultsfred att boka dom. Jag tycker i och för sig inte att Empire Of The Sun är speciellt bra men dom skulle jag dansa till med några öl i mig, lätt!
Kent -
Bob Hund -
Dom skulle jag vilja se. Jävligt balla!
Wolfmother - Bra band. Dom skulle jag lätt gått och kollat på.
Hästpojken - Många bra band verkar det som, Hästpojken hade jag kollar på. Caligula är ju pappas favoritlåt. Alltid ett plus
Familjen -
Shout Out Louds -

Maskinen - Ja, jag skulle gått och kollat på dom. Tror att det skulle bli rätt bra ös om dom spelade på en festival. Det är ju lite skillnad på Hutsfred och på någon skit-klubb i Ludvika
Annie - Hon är bra. Eller jag vet inte, lite Name The Pet över henne. Vissa låtar är bra, andra suger.
Fibes Oh! Fibes - Nej, jag tycker faktiskt inte att dom är bra. Love Child gillade jag i sommras, sen släppte dom låten med Kim Wilde och då orkade jag inte med dom längre. I och för sig är de två låtarna i stort sett dom enda jag har hört så jag kanske inte ens borde uttala mig om dom, men jag gör det endå och säger att dom är "inte så bra".
Veronica  Maggio - Henns första platta var jävligt bra men den senaste var inte alls lika bra. Jag skulle nog endå ha kollat på henne för att få höra henne spela "Månskensregn" live.
Make The Girl Dance - JAA!! DOM SKULLE JAG KOLLAT PÅ! BRA JOBBAT HULTSFRED! DETTA GILLAR VI! MAKE THE  GIRL DANCE ÄR SÅ JÄVLA IN ÅT HELVETE BRA ATT... Att.. Nej, jag vet inte, men fan, dom är bra som fan.
Yuksek - Varför skulle man inte vilja se på electro-rockande fransoser? Hade aldrig missat dom om jag kommer till Hultsfred.
Joel Alme - Inte mitt glas saft.
Daniel Gilbert - Jag har inte ens lyssnat på hans solo-platta men jag hatar Håkan Hellström men den kanske inte alls låter som Håkan. Äh, nej, jag tror fan att han går bort. 

http://www.rockparty.se/klara-artister.aspx

Way Out West
La Roux - Ja, hon hade jag gärna velat se. Det är konstigt, för jag tycker nog inte att hon är så värst bra men jag hade endå kollat på henne. Vet inte varför.
The xx - Jag faller för trycket och börjar digga The xx. Det hade jag gått på. 
Radio Dept - Nej

http://www.wayoutwest.se/klara-artister

Peace & Love
Kent - 
The Ark - 
Haha, aldrig
Mando Diao - Har inte fastnat för dom. Tycker att det är konstigt att folk lackar på att Mando Diao har blivit bokade btw. Borlänge är ju deras hemmaplan och dom drar folk. Låt dom spela, du behöver inte lyssna på dom. Jag vet att jag inte kommer lyssna på dom iallafall.
Wolfmother -
Amanda Jenssen -
Fan vad kass hon är.
Andreas Grega - Nope
Fibes Oh! Fibes -
Name The Pet -
Kings Of Convenience
- Dom är jävligt bra! Det enda bandet som jag verkligen tycker om som kommer spela på P&L, än så länge i alla fall.
Markus Krunegård -
Melissa Horn
- Nej, hatar henne
Europe - Det måste ju vara ett skämt att dom har blivit bokade?
Mew - Helt okej
Shout Out Louds -
[ingenting] -
Tutankamon -
Jävligt bra! Tråkigt att deras singel från plattan var den sämsta på hela skivan. Dom vill jag se
Hästpojken - 
Donkeyboy -

http://www.peaceandlove.nu/festival/artister
 
Emmabodafestivalen
Cut Copy - Ja, dom skulle jag nog ha kollat på. Dom är bra.
Crystal Castles - Självklart skulle jag ha kollat på dom. Är kanske inte lika frälst av dom som vissa polare till mig är, men jag tycker att dom är bra och skulle inte velat missat dom om jag hade varit på Emmaboda.
Uffie - Ed Banger! Dom är skitbra! Franskt, Pop The Glock, jävligt bra är dom.
Crookers - Tror att det skulle bli jävligt härligt ös på deras spelning. Dom skulle jag hoppat omkring till, lätt.
Hästpojken -
Maskinen -
Radio Dept -
The Very Best -
Haha, dom är väll bra? Jag vet att många kritiserar typ, "Warm Heart Of Africa" men jag tycker om den endå och skulle nog ha kikat lite på The Very Best.
Kapten Röd - Hatar så jävla mycket. Hatar med varje ven i kroppen
Parken - Missade på P&L  förra året. Skulle ha kollat på han om jag hade chansen igen.
Hoffmaestro - Men nej, dom är så jävla dåliga.
Andreas Tilliander - Han är göttare än mos. Gillar stenhårt. Svensk electro är bra.
Deportees - Jadå, dom är helt okej. Hade nog kollat på dom.

http://www.emmabodafestivalen.se/artister.asp
(nytt bandsläpp på torsdag)

Putte i Parken
Amanda Jenssen -
Andreas Grega -

Hästpojken -
Maskinen -

Kite - I Give You The Morning är ju sjukt bra så varför skulle man inte vilja höra den live. Tror att det skulle blivit rätt massivt.
Europe -
Hoffmaestro -

Melissa Horn -
N*E*R*D -
Kan vara det största bandet som har blivit bokade än så länge fast dom spelar även på Storsjöyran. Tycker dom är jävligt bra, hade aldrig missat dom.
Name The Pet -
Takida -
Teddybears -
The Bloody Beetroots Death Crew 77
- Vilket jävla ös det borde bli på deras spelning. Fyfan, dom är najs.
The Sounds - Nej, fjortis-rock hatar jag.
[ingenting] -

http://www.putteiparken.se/artister

Storsjöyran
N*E*R*D -
Lars Winnerbäck -
Helt jävla mega-kass.
Kent - 
Markus Krunegård - 
Maskinen - 
Melissa Horn - 
[ingenting -
 
Jenny Wilson & Tensta Gospel Choir - Det tror jag vore jävligt fränt att se. Jenny Wilson mixat med gospel. Det tror jag vore hur ballt som helst.
Hoffmaestro -

http://www.storsjoyran.se/

ja, detta blev ett drygt, långt och dåligt inlägg.
Svante, vad hette den där festivalen du sa att vi skulle åka på? Haha, har glömt bort det.

Avslutningsvis vill jag bara kommentera P&L eftersom att vilka band dom än bokar, kommer jag troligtvis att åka dit.
Det känns lite som att dom safar. Dom har blivit så stora att dom inte vågar boka nått annat än "säkra kort". Tyvärr går blir det motsatt effekt. Många tröttnar och om P&L fortsätter fega så kommer den inte längre att vara Sveriges största festival. Jag är stolt över P&L och vill att den ska fortsätta vara störst, eftersom att det ligger så pass nära, men då måste dom våga lite mer.
Just nu är jag mest sugen på att dra på Hultsfred. Tvåa är Emmaboda, sen trea vet jag inte riktigt. Aja, nu är jag trött på att skriva.

Bitches igen

det blir inga fotomodeller för det är deras jobb att vara snygga men dessa tre är grymt fräscha!

Bobster-Malin Olsson




ICA-Cecilia Forss



El Perro Del Mar


Boots

har beställt ettpar boots. Längtar rätt mycket tills jag får dom för det är runt -20 strecket och jag lufsar omkring i snön med mega-trasiga tygskor.

Symarip – These Boots Are Made For Walking

Över-hypat skit

fattar inte varför alla ska flytta till England. Alla färskingar på gymnasiet och yngre, som tror att dom inte är som alla andra för dom har sett Twillight, lyssnar på Håkan Hellström och har en rutig skjorta, spyr galla över Leksand men prisar hamnstäder i England. Dom tycker att det är så jävla coolt för att det är "trash". Dom drömmer om ett England är grått, fult och hårt. Där vill dom vara. Just den bilden är den som flyger upp i deras skalle när dom pratar om England och hur mycket dom ska flytta dit om några år. Varför? Jo, bara för att det är "England" och dom tror att om vi diggar England före USA är vi inte som de fjortisar vi ser ner på.
Men vet ni vad? Ni behöver inte flytta till England. Ni skulle kunna sätta er på nästa jävla Tallink båt och stanna kvar i Estland för det är väll exakt samma sak? Lika grått, fult och hårt.
Annars stannar ni kvar i Leksand, för hur mycket "trash" är inte Leksand då? Jag menar, det finns inte direkt så fruktansvärt mycket att göra här, det är litet, det är extremt fult 3/4 av året, bråk förekommer, vi har en lokal pub, en lokal fotbollsklubb (okej, det är hockey men det är iaf en idrott), osv. Visst, vi kanske inte har något Hogwarts men annars är Leksand och vilken annan deprimerande skitstad i England som helst, rätt lika.
Nu dissar inte jag Leksand utan jag höjer det.
Och ni som kissar på Leksand, trivs ni inte eller här eller? Är ni så pass stora människor att lilla Leksand med sina patetiska människor inte är värdiga er?  
Jag älskar Leksand. Leksand är hur jävla ballt som helst. Faktiskt.

En annan sak som flickor och pojkar som precis har lämnat Chris Brown-skivorna längst ner i skivhyllan för att snart prydas av damm, dras till är den Brittiska kulturen. Men fan, insé.. Vad kommer ni att dra för nytta av att vara på plats i England när dom artisterna ni lyssnar på blir stora? Dom artisterna kommer att vara lika stora här några veckor efter.
Jag tror liksom inte att ni kommer att gå in på någon sunkig, tom bar för att lyssna på något band ni aldrig har hört talas om. Det kommer aldrig att hända. Tänk er själva dom som såg Beatles första gig på Cashba innan någon visste vilka dom var. Det är ju lite respekt och om ni skulle göra sånna grejjer, fan, stick iväg dit och ta del av deras kultur men om ni ska dit för att ni tror att någon kommer att bli imponerade kan ni lika gärna, som skrivet, åka till något baltiskt land och stanna där. När jag tänker efter vore faktiskt det coolare än att dra till Vilnius än London.
England är hur najs som helst men jag gillar inte att det har blivit så sjukt hypat av wannabes för det är precis vad det är.

Folket som vill till England ifrån Leksand är samma människor som kallar ska-människor för nazister och bara det är så.. Jag vet inte. Stört.


Crapy; The Zombie Slayer pt.3 The Great Battle Of The Downtown Crew

Jimi Hendrix Experience – All Along The Watchtower
Sean & Anton sitter och putsar sina shotguns på taket av basen och smuttar på varsin folköl. Dinglandes med bena sitter de tysta och tänker tillbaka till en svunnen tid som i dagens läge inte verkade vara något annat än en fantasivärld. Ett utopi där saker och ting var så fruktansvärt enkelt. Nutiden är grå, kylig och tom. Felix sitter och slurprar i sig ännu en ravioli-burk som han har värmt över en brasa inne i basen. Jag och Lukas håller utkik över Ejendals-parkeringen och snackar lite skit. Stämningen är lättsam, fast samtidigt väldigt tung och dyster. Det är en helt vanlig kväll i november som verkar bli en lugn kväll. Så fel vi hade.

 - Äj, fan vi skiter i detta... Sean, kom igen. Vi drar och ser om det finns nå whiskey eller nått hemma hos någon! Jag är sugen som in i helvete på lite Jack. , säger Anton som precis har druckit klart sin fjärde och sista Dansk Pilsner 3,5.
 - Ska vi? Aa, fan, varför inte? Vi har inte varit och kollat i de gula lägenheterna borta typ vid Napoli va?, frågar Sean
 - Nej det har vi inte! Vi drar dit nu, säger Anton exalterat
 - Aa, men vänta. Ska bara dricka upp denna och sen ska jag pissa.
 - Men Seaaaaan. Fan, det kan du göra på vägen. Ta med din ak-47a så drar vi nu! Kom igen då Sean!
Sean ställer ner ölen och dom klättrar ner från taket. Dom har inte sagt något till oss andra och vi får inte syn på dom efter att dom kommit en bit över parkeringen. 
 -  Men ÖJ?! Fan ska ni?, skriker Lukas från taket.
 - Vi ska kolla om vi hittar nått som värmer, skriker Anton tillbaka
 - Men ÖJJ!! Vaddå, bitches eller?! , ropar Lukas ironiskt men endå med en gnutta hopp i rösten.
 - Fet chans.., mumlar jag för mig själv
 - DET KAN DU GEREJ FAN PÅ, LUKAS! OM VI HITTAR NÅ BITCHES SKA JAG KNULLA SÖNDER DOM SÅ JÄÄÄÄVLA HÅRT!, skriker Sean tillbaka och luft-juckar lite och vi alla börjar garva. Sedan ser vi Anton och Sean försvinna bortåt och vi går och sätter oss med Felix.

Ennio Morricone – The Strength Of The Righteous (Main Title)
Ungefär 30 minuter senare hör vi skottlossningar och det ljudet vi har hört så många gånger förr. Zombie-vrål som är långt borta men både skotten och vrålen kommer närmare. "Va i helvete har dom ställt till med nu då", tänker jag för mig själv och alla vi tre som är kvar vid basen ställer oss upp och lyssnar. 
 - Då vare dax igen då grabbar, säger jag suckandes.
 - Jävla fittor dom är, duvet, jag visste att det skulle bli såhär om dom drack lite. Så jävla typiskt., tillägger en uppenbart upprörd Felix.
Snart ser vi hur Anton och Sean kommer springandes i vild panik och efter sig har dom, inte en hjord utan en koloni av zombies.
 - Shit, är det enda jag lyckas få ur mig.
 - SKJUT DÅ FÖR FAN, SKJUT FÖR HELVETE!!! , skriker Anton medans han springer i vild panik och kastar granater bakom sig.
Felix tar upp Antons granatkastare medans jag och Lukas börjar peppra med kulsprutorna som står på varsin kant av taket. Sean & Anton har ett försprång till zombiesarna och Sean hinner precis komma över linjen med bensin som vi har lagt ut runt hela parkering för precis ett tillfälle som detta. Visst, vi kanske inte är de smartaste men en sak vi har lärt under de senaste åren och det är att alltid vara förberedda. Detta är absolut inte den enda "fällan" vi har byggt eftersom att vissa tidsperioder har vi fruktansvärt mycket fritid.
 - Skynda dig din sega jävel!, skriker Sean till Anton medans han försöker tända en tandsticka. Den första bryter han av. "Helvete" mumlar han. Den andra går också av och nu kommer dom i full fart.
 - TÄÄÄÄÄND, skriker Anton som precis hoppar över bensin-linjen.
PIIIISCCHH, tändstickan är tänd och Sean slänger ner den på bensinen. En mäktig, stor vägg av eld breder ut sig över parkeringen och zombiesarna kan inte fortsätta jaga dem. Antons jacka fattar eld och han slänger av sig den snabbt som ögat.
 - Men fan. Det var min finaste.. säger han till Sean medans dom springer mot dörren som vi nu har öppnat så dom kan komma upp till taket.

Vi alla står på taket. Redo för den kanske största utmaning vi någonsin har ställts mot. Blodtörstiga, vrålandes zombies börjar sprida ut sig bakom elden runt den väldig parkeringen och vi inser att detta kan vara det sista slaget vi gör.
 - Asså, era jävla idioter. Det är ni, bara ni som kan sätta oss i sånhär knipa bara för att ni ska supa era jävla fitt-luder! Hur FAN i helvete lyckas ni? Helt ärligt? , frågar jag irriterat och desperat.
 - Men käften Crapy! Vi lyssnade på musik i Seans mp3 och tänkte att det kanske fanns kvar lite vin på American och så kom vi runt hörnet bakom Inter Sport och så var det fullt med zombies. Jag vet inte vart dom kommer ifrån. Dom hade ju kommit hit hur som helst eller hur?! skriker Anton tillbaka och tar ett steg mot mig.
 - Kanske, men om ni hade varit lite tystare och mindre fulla kanske ni hade upptäckt dom lite tidigare och inte bara stött på dom? Eller hur?! Fan, det är hur jävla många som helst man stöter inte bara på dom sådär. Man hör dom ju på flera miljontals meters avstånd. Vi är inte förberedda!, skriker Lukas till Anton och ställer sig med ansiktet 4 mm från Antons.
 - Backa din jävla fitta, säger Sean och tar fram sin glock från hölstret och siktar på Lukas.
 - Käften Sean, säger jag och göra samma sak. Snart är även Anton och Lukas glockar ute ur deras hölster och vi står och siktar på varandra. Något som detta har aldrig hänt förut.

Soundtrack & Theme Orchestra – Hans Zimmer: Gladiator: Honor Him
Lägg av för fan! Vad håller ni på med? Se er omkring. Fattar ni vad vi står emot? Vi har hållt ihop tillsammans enda från början av denna mardröm och vet ni, vi alla kommer att vakna upp ur den samtidigt! Det kan inte sluta såhär, säger Felix. Jag, Anton, Lukas och Sean kollar på varandra. Vi skäms. Sakta lägger vi ner våra vapen och vänder oss om mot Felix
 - Du har rätt, säger Lukas. 
 - Ja, det har jag. Fattar ni inte? Kolla, kolla ut över parkeringen. Kolla vad vi har åstadkommit. Det är inte många som har klarat det såhär långt men det har vi gjort och vi har gjort det tillsammans och tillsammans kan vi gå ännu längre. Detta är ingenting, bara vi samarbetar kommer vi att döda varenda en av dessa jävla zombies, fortsätter Felix.
 - Tänk på allt vi har förlorat. Familj, vänner.., 
 - Nej,
 avbryter Sean. Inte mina vänner. Mina vänner står jag med här och nu...
Återigen kollar vi på varandra. Sedan vänder vi oss om och kollar fascinerat ut över den stora mäktiga branden. Medans vi står och ser ut över parkeringen verkar det som att alla har samma tanke på hjärnhinnan. Tanken om det förflutna. En längtan tillbaka till det förgångna och vi vet, att det är bara vi som kan göra det förflutna till nutid och vi vet exakt hur mycket vi är beredda att ge för att det förflutna ska bli verklighet igen. Medans vi står i månljuset och hör vrålen från de blodtörstiga zombiesarna bakom den nu mindre eld-väggen, sträcker jag fram min hand mot Sean och önskar honom lycka till. Sedan gör jag samma sak till Felix. Snart står vi alla på våran bas och skakar hand med varandra och önskar varandra lycka till.
Branden har dött ut.
Marken under oss börjar skaka och ett enda öronbedövande vrål hörs över den tomma, men samtidigt överfulla parkeringen.
*clickclick* - Lock and load, säger Anton.
 - Lock and load, svarar vi andra i kör. 

Jedi Mind Tricks – Heavy Metal Kings
 Anton tar fram sin granatkastare och börjar skjuta iväg granat efter granat. TJOFF! TJOFF! BOOOOMM!! Han börjar i den högra sidan av parkeringen och går sedan inåt och så småningom är han på vänsterkanten. Sedan tillbaka mot den högra sidan igen. Sean & Lukas står och vid varsin kulspruta och pepprar i vild panik. Jag och Felix använder våra ak-47or och kastar iväg bomber. Efter ett tag tar jag fram rocketlaunchen och börjar skjuta ut över den nu fulla parkeringen. Det är lite Woodstock över det hela.
 - Felix! Ut och kör med pansarvagnen!, skriker jag. , Anton, du och Felix tar pansarvangen!
 - Justja, svarar Felix.
Jag kollar frågande på Felix men släpper det snabbt.
 - FAN VAD KUUUL! HAHAHAHA!!! , skriker en Anton som är som besatt. 
Kulskott hörs överallt, blandat med de förfärliga skriken från alla zombies. Efter ett tag har zombiesarna kommit precis under taket så Lukas och jag ställer oss vid kanten och pepprar sönder de som försöker klättra upp. Samtidigt kommer Felix och Anton ut från basen med pansarvagnen och åker nu omkring och kör både över zombies och spränger dom. Uppe på taket har nu några zombies kommit upp och jag och Lukas gör det bästa vi kan för att skydda Sean som fortfarande står och pepprar med kulsprutan. Det går ändå rätt bra. Vi har dödat många, men det är många många fler kvar. MEN.
Av någon anledning stannar pansarvagnen.
 - Vafan?, säger Felix och trycker på några knappar.
 - Fan äre som händer?, frågar Anton. Starta den!
 - Men.. det går ju inte, svarar Felix och trycker nu på varenda knapp han kommer åt.

 - Vad i helvete håller dom på med?, skriker jag till Lukas medans vi står och skjuter allt vi kan uppe på taket.
Pansarvagnen blir nu boardad av zombies och Felix och Anton är fast. Samtidigt börjar vi få problem uppe på taket.
 - Jag vet inte, skriker Lukas tillbaka.
 - Öjj, grabbar! säger Sean som fortfarande står vid kulsprutan och skjuter över havet av zombies. Det är nog kört. Det var kul så länge det varade.

Movie Best Themes – Apocalypse Now (Ride Of The Valkyries)
Helt plötsligt lyser en stor raket upp natten och slår ner inte mer än 50 meter från pansarvagnen. En stor farkost kommer ner från åvan och skjuter som ingen annan maskin vi någonsin sett. 
 - Va i helvete är det där? frågar Sean mig och Lukas. 
 - Inte fan vet väll jag, svarar jag.
Farkosten pepprar och då och då avfyrar den en raket som spränger mängder av zombies. Efter ett tag åker den lågt och skjuter för att få in bättre sikte på zombiesarna runt pansarvagnen. Oturligt nog åker den för lågt och även den blir boardad. 4 stycken zombies gör allt dom kan för att få ner farkosten och tillslut lyckas en av dom fastna i en av motorerna och farkosten gör en liten kraschlandning. Nu är det mycket färre zombies men det kommer att bli svårt nog att döda dom eftersom att våran ammo håller på att ta slut. Fler och fler zombies riktar nu sin uppmärksamhet mot farkosten som har börjat brinna lite nere på marken.
 - Vem fan är det där? , frågar Lukas.
 - Ingen aning men vi lär hjälpa han, svarar Sean. Du och Simon försöker döda zombiesarna vid farkosten och jag stannar här och tar ut de som fortfarande är på pansarvagnen.
 - Men..

 - INGA "MEN"! Kom igen nu, det är inte många kvar. Vi kommer nog att klara det.

Vi hoppar ner och rusar mot farkosten och skjuter de sista skotten vi har med ak-47an. Lukas tar fram sin shotgun och jag tar fram min glock. Tillslut har vi dödat alla zombies runt farkosten och lyckas få upp luckan till cockpiten i farkosten.
 - Tjenna grabbar! Kul å se er, hör vi en röst som säger.
 - Martin? Haha, vad fan gör du här? säger jag förvånat.
 - Du trodde väll inte att jag ville missa det här partyt, va?
 - Hehe, nej?
Lukas ger Martin hans glock och vi kubbar mot pansarvagnen där Sean har gjort ett bra jobb med kulsprutan. Dock har han tyvärr skjutit sönder pansarvangnen lite och det kommer ta tid att bygga om den igen. Sean ser att vi är påväg mot pansarvagen och släpper kulsprutan, tar fram sin shotgun och klättrar ner till oss andra som nu försöker att få ut Anton och Felix.
 - Martin!?, säger Anton & Felix i kör när vi öppnar luckan till dom.
 - Tja boys! Fan, klarar ni inget själva eller? Måste man komma hit och rädda er?
 - Äh, käften, säger jag samtidigt som jag lyfter ut Felix ur pansarvagnen, samtidigt som Lukas och Sean skjuter ner zombies kors och tvärs som attackerar oss.
 - Okej, nu jävlar grabbar. Nu dödar vid dom här jävla fittorna en gång för alla. Vi kommer klara det! Ingen klantar sig nu okej? Detta har vi gjort så många gånger förr, kör på rutin boys, säger Anton som precis har kommit ut ur pansarvagnen och ser att det inte är så många kvar.
 - Jo, men då hade vi kanske lite bättre vapen, postion och mer ammo? svarar jag pessimistiskt som så många gånger förr.
 - Men ge dig. Ut och ha kul nu Crapy! säger Martin och flinar.
 - Du, det är inget kul med att.. Martin puttar ner mig från pansarvagnen och skrattar innan jag ens har hunnit säga klart vad jag hade att säga. Jag ger honom en snabb blick innan vi alla sprider ut och oss dödar de zombies som är kvar. 

Movie Sounds Unlimited – Theme From Batman: The Dark Knight
 - DÖ DÅ ER JÄVLA KUK-HOROR, skriker jag medans jag skjuter ner de zombies som jagar mig.
Jag har lyckats dra på mig 6 stycken och det är mycket mer än de andra som tampas med 2-3 zombies. Detta var inte smart. Dessutom har jag lyckats kommit en bit från gruppen så dom har ingen koll på att jag har problem. Helt plötsligt. *tjitji* Slut på ammo i glocken och jag har fortfarande 2 stycken emot mig. Båda på flyger på mig och jag brottas på marken med dom en bit från det före detta slagfältet och en ganska lång bit ifrån mina vänner. De fullkomligt galna zombiesarna gör allt de kan för att försöka döda mig men tillslut får jag tag i min kniv som sitter nere vid mina anklar och jag skär snabbt av den enes hals och lyckas hugga av armen på den andra. Jag knuffar bort liket av den halshuggne zombiesen och den andra står nu upp och skriker allt vad den kan på grund av smärtan av den avhuggna armen. Snabbt är jag uppe på bena igen, något omskakad. Den sista zombiesen jag har att göra med rusar ifrån mig och tänker troligtvis försöka döda någon annan av någon anledning. Medans jag ser han springa kastar jag kniven och träffar han med en klockren träff i bakhuvet. Zombien faller till marken.
 - Fuck you, you piece of shi..
BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄWW! Utan förvarning blir jag attackerad bakifrån. En zombie som jag inte ens hade sett hade kommit fram bakom mig och mitt i min coola efter-man-dödat-en-zombie-mening hoppar han på mig. Jag vänder mig om och får syn på zombien. Jag känner igen honom. Jag vet inte vart ifrån men visst känner jag igen honom. Då kommer jag på vem det är. Det är Salle. Zombie-Salle.
Helt utmattad och utan vapen försöker jag få av mig honom men det går inte, jag är för trött. Precis när jag börjar ge upp och insé att jag kommer att dö eller eventuellt bli en zombie *SCHBAAM* blir han avsparkad från mig.
Om jag blev förvånad över att se Martin är det inget mot hur förvånad jag är nu. Mitt framför mig och med en zombie under sig ser jag Svante. Han trycker ner zombien under sin högra känga och håller en shotgun tryckt mot pannan på zombie-Salle.
 - P-p-pooolarn'? säger zombie-Salle med sin zombieröst.
 - I ain't no polers with no zombie motherfucker. *BANG* Svante blåser ut hans hjärna och blodet skvätter över både mig och Svante.
 - Svante? Men hur..?
 - Jag förklarar sen,
svarar Svante.

The Clash – Tommy Gun
Slaget är slut. Överallt ligger zombie-lik som sträcker nästan sig så långt ögat kan nå. Vi går tillbaka till dom andra. Alla reagerar likar förvånat som jag när dom får syn på Svante. 
 - Vaa? Svante? Fan skämtar du eller? Men vafan? Du är väll död? , säger Anton som ser ut som att han har sett ett spöke
 - Som jag sa till Crapy, jag förklarar sen.., svarar Svante harmoniskt.
Undrande stirrar vi på han. Tystnaden avbryts. 
 - Öjj, haha, kolla, jag dödade zombie-Jasmin!, skriker Felix och försöker skära av skallen på honom för att visa oss. 
 - Jaha, jag dödade zombie-Salle, ropar jag tillbaka.
 - Nej, jag dödade zombie-Salle, rättar Svante.
 - Och? Fan, jag dödade zombie-Gun Snis. Hahah, det va fett najs, skrattar Lukas.

 - Alltså, detta var fan det sjukaste, konstaterar Sean. Vi klarade det! Shit, vi lär fan höra av oss till southside-crew och berätta om vad fan det är som har hänt. 
 - Southside? Vilka är det?,
frågar Martin.
 - Äh, vi ska förklara allt för dig sen, svarar Anton. Sen ska du berätta vad i helvete du gör här. Och sen ska DU Svante, berätta hur fan du fortfarande kan leva. Anton pekar på Svante och flinar. Svante flinar inte tillbaka. Han är sur. 
 - Alltså, jag hatar er, säger Svante och kollar på oss alla.
 - Käften Svante, kontrar Felix bixtsnabbt


Inför Crapy; The Zombie Slayer pt.3

yes, den är klar. Har dessutom lagt till lite låtar som ni borde spela i spotify samtidigt som ni läser 3an. Det är nog smartast om ni gör det. Speciellt under det pompösa talet innan det stora slaget. Det kommer höja läsningsupplevelsen som fan. Om ni inte tycker musiken passar så säg till så kan vi redigera det så småningom (Svante, du är ju expert på filmmusik).
På tal om inget annat tog den ungefär 3h att göra. Sjukt drygt.
3an släpps klockan 22.30. Hoppas ni kommer digga den!

Trailer



det blir ikväll, om inte blogg.se är cp som igår.

Zombie Slayer; The Official Soundtrack.

håller på med The Official Soundtrack till Zombie Slayer-filmen. Jag slänger upp en spotify-länk, skriver om låtarna och när dom kommer spelas. Viktigt att man inte har på shuffle när man lyssnar. Då pajjas hela berättelsen. Det roliga med detta soundtracket är att det ska vara äckligt klyschigt.
zombieslayer ost

All Along The Watchtower - Jimi Hendrix Exerience
Opening credits. Lite snygga shots över den förstörda staden. Ni förstår vad jag menar.

Zombie Stomp - Ozzy Osbourne
Här börjar vi allihop att bli presenterade. Lite hårt musik för jävligt hårda killar. Passande titel på låten också måste jag säga. När låten kommer igång efter ungefär 2 min är det ett fett battle som spelas på bioduken. 

L'Estasi Dell'oro - Ennio Morricone 
Battlet övergår till ett lite mer konstnärligt battle. Mycket slowmo, mycket känsla. Lite.. jag vet inte. "Save Private Ryan" när Tom Hanks håller på att bli döv för en granat sprängs brevid honom. I slutet av låten kommer vi upp ur askan, ur det gråa och dimmiga slagfältet där zombies ligger döda. 

Come On Eileen - Dexys Midnight Runners
Glatt montage när vi alla mår bra och har dödat zombies. Tänk er ett jätteful montage som är snuskigt som den första "The Mighty Ducks" filmen eller nått. Gör fula busiga grejjer och mår bra. Inga problem, bara glatt.

The Clash - Tommy Gun
Ett till montage där vi fightas och tränar på att döda zombies. Nu är vi så grymma att allt går hur lätt som helst.

Hans Zimmer - Honor Him
Känslig musik när det uppstår problem i gruppen. Någon gör ett storslaget tal om "att vi inte kan ge upp och att vi har mycket att kämpa för, att vi ska vara stolta blablabla" Duvet, som det är i alla storfilmer.

Blitz - Someone's Gonna Die
Med ny motivation ger vi oss ut i hetluften igen och kör på hårt. Men..

Yann Tiersen - Comptine D'un Autre Èté, L'aprés-Midi
någon dör helt plötsligt och det blir sorgligt.

Miike Snow - Black And Blue (Tiga Remix)
Vi ger oss fan på att hedra han som dog och går helt tokiga och bara dödar och dödar. Lite montage när vi förbereder oss för det slutgiltiga slaget mot dom absolut värsta zombies i världshistorien.

Jedi Mind Tricks ft. Ill Bill - Heavy Metal Kings
Slowmotion, öga mot öga mot mega zombies och en galen slutgiltig fight till toner av tung hiphop.

Ennio Morricone - The Untouchables
Vi har gått segrande ur den slutgiltiga striden och pampiga tal hörs till optimistisk musik för en ljusare framtid.

James Horner - Braveheart
Eftertexten rullar, publiken i biosalongen står upp och applåderar.

Bonus;
Justice - Final
Låten som spelas i trailern. 


Nu var detta bara en kul grej på hur det skulle kunna se ut om det fanns ett soundtrack till en sån actionspäckad rulle som Zombie Slayer filmen. Troligtvis kommer inte filmen att vara såhär men som sagt, detta är en hyoptes av hur det skulle kunna sett ut. 
Ikväll kommer trean. Se upp

Helgen i korthet

spelningen i lördags gick bra. En packad Pelle Mäcs kom fram till mig och fråga om jag ville hänga på, på efterfest hos han och köra back to back. Det ville jag inte, men det blev så endå. Anledningen till att jag inte pallade var för att jag var sjukt trött, helt uttårkad eftersom att jag inte hade druckit en droppe där inne. Vatten alltså och det var så jävla lökigt inne på Baren att det tammefan var sjukt. Jag luktade sur gammal gruvarbetare eller nått.
Hur som helst kom vi hem till han och sen började vi lira. Jag drog efter en 1h för jag var så jävla in åt helvetes trött. Då hade jag spelat 3 låtar för det tog kanske 30 min innan mina grejer funkade.
Men herrejävlar, Pelle är sjukt bra. Helt insane!

Jobbet i fredags gick också bra.

Senaste nytt från facebook är att Zombie Slayer historierna kommer att filmatiseras och då känns det som att man borde skriva 3an snart..
Det blir.


konstnär; Carl Johansson

Dygnet är uppochner

kolla rubriken. Jag kom på ett eget ord. Igen. Jag är fan grym på att komma på egna ord.
Jag går och lägger mig vid 03.00 men somnar inte före 04.00. Om jag har tur. Nu har jag börjat tortera mig själv genom att gå upp klockan 08.00 så man kanske är lite trött på kvällen men det funkar ju inte.
Det värsta är att jag ska jobba imorgon och jag har panik. Ska jobba heldag och det betyder att jag måste upp vid 06.15. Om jag inte kan sova ikväll så betyder det att jag kommer att få ungefär 2hs sömn. Sen ska man ta hand om barn..
Det värsta är att jag inte ens får snusa på jobbet. Bland det bästa som finns är morgonsnuset och en jobbdag skulle vara ett ypperligt tillfälle att ha kornisk morgonsnus-känsla eftersom att jag alltid är så trött när jag jobbar. Jag kanske inte visar det för man måste vara på alerten när man jobbar på dagis, men jag gäspar hela tiden. Hela jävla tiden gäspar jag. Jag har knappt munnen stängd när jag jobbar för jag gäspar så mycket. 

Jag skyller mitt uppochnervända (böjning av mitt egna ord) dygn på herr Martin Falck som tipsa som om några sidor där man kan streama nhl-matcher. Dom matcherna börjar klockan 01.00 och ja, jag har sett en match varje natt. Skulle lätt klarat någon till om det inte vore för att jag har tvingat mig att kvarta. Dessutom har jag haft ångest för fredag hela veckan och snart är den här. 
Äh, det är väll bara att bita ihop. På lördag däremot, då jävlar. Då ska jag lägga mig så sjukt sent på fredagen och så ska jag sova tills spelningen börjar. Helt ärligt, jag ska fan göra det.  

Dancefloorbanger!

ja, jag kan inte rå för det. Jag är lika förväntansfull och "pepp" som min lillasyster och hennes crew var inför deras första gymnasiefest. Förhoppningsvis kommer mina förväntningar, till skilland från Jennys och deras förväntningar, att gå i uppfyllelse.
Drar upp denna låten som kanske, kanske kommer att spelas. Beror på hur fulla dansgolvs-deltagarna kommer vara, hur stämningen är och om jag kommer att få tag i låtar från Monkey Safari tills på lördag. Jag kommer inte att köpa dom på Beatport så kan inte någon bara slänga upp dom på Zippyshare eller nått? Fan, DO IT!
Kolla in deras myspace oxå, den är insane in the membrain. Fanfara, Zulu (Lorcan Mark Remix) & Chocolate är ettpar andra ni lär kolla in.   



http://www.myspace.com/monkeysafari

Saft & Vampire Weekend

det är sontag och jag mår inte illa eller har ont i huvet. Ibland är det skönt som fan att inte festa. I fredags var det bara hyrfilm, chips & syster. Lördagen var lite mer social. Vi var ett gäng som stack till Bosporen och lyssnade på lite blues och chillade med någon öl. 12 stycken blev vi tillslut innan vi drog till Baren. Jag kände att det inte behövdes mer än två öl den kvällen eftersom att det var helt tomt på folk. Felix däremot, han skulle supa till vilket pris som helst och var den enda som var full. Jag vet inte, men jag tror inte att han tyckte att det gårdagens utgifter var värdiga när han vaknade imorse.

Nu chillar jag stenhårt efter att ha fått det stora anvaret på mig igen. Elda hemma hos pappa. Saften är snart slut så jag borde dra ner och fixa lite ny. Dessutom lyssnar jag igenom Vampire Weekends nya platta. Eller ny och ny, den släpptes för ungefär 1 månad sedan men jag har missat den (men det har du med så det är chill) och måste lyssna järnet för att komma ikapp det jag har missat. Så här långt är jag inte så värst imponerad fast det är fortfarande mycket bättre än en hel del annat. Jag känner ungefär likadant för "Contra" som jag kände för "Inglorious Bastards".
Slänger upp en låt från deras förra album som jag tycker är den bästa. Eller orginalet är inte den bästa från deras förra platta men denna remixen är det.



På lördag, spelning på Baren. Hoppas det blir bonkers. Wiktor kommer till Leksand i helgen så prognosen visar att det finns viss risk för en hel-galen lördag.


Crapy; The Zombie Slayer pt2; Meet The Crew.

 - Fan, vi måste offra någon, säger Lukas med lite panik i rösten.
 - Svante, säger jag och pekar på Svante
 - Svante, säger Felix och pekar på Svante
 - Svante, säger Anton och pekar på Svante
 - Svante, säger Lukas och pekar på Svante
 - Men nej, varför ska jag dö nu efter allt vi har gått igenom tillsammans gubbar, fan skärp er nu, låt n...
BÄNG! Blodet skvätter på oss och Svante faller till marken med ett håll mellan ögonbrynen.

 - Svante sa vi! , skriker Sean som har klättrat upp på taket till Ejendals Arena till oss andra.
 - haha, najs, fan vad du är cool. skrattar Felix med ironi i rösten.
 - Äh, håll käften, svarar Sean och puttar lite lätt på Felix.
 - Kom igen nu gubbar, lägg honom i katapulten så skickar vi iväg liket, säger Anton.

Vi tar kroppen och lägger ner honom i katapulten vi byggde klart förra våren. Det är oktober 2012 och nu vet vi alla vad det var som maya-indianerna hade förutspått. 21 dec 2012 kommer världen att gå under och det kommer inte att bli av någon naturkatastof. Den 21 december i år kommer hela världens befolkning att vara zombies. Just nu är det cirka 98% som är det.
Det hela började 2009 när alla tog svininfluensavaccinet men vaccinet fövandlade folket till zombies. Alla hade inte tagit vaccinet men i stort sett alla har blivit dödade eller blivit bitna av zombies och på så vis står vi idag inför denna, inte naturkatastrof, utan zombiekatastrof. Det fanns inget ord för det för några år sedan, men nu finns de det.
Idag är världen laglös och en sån enkel sak som att duscha och få tag på mat är svårt. Till och med för zombiesarna är det svårt eftersom att det inte finns några offer och då kommer dom troligtvis att dö ut av svält. Detta är beräknat att hända vid, just det, i slutet av mitten av december.

En hjord med zombies står under oss och många har börjat försöka klättra upp.
 - Släng i han då förfan, skriker Sean! RATTATTATTATTATTATAAA!! han står vid kanten och skjuter med sin ak-47a, hej vilt runt omkring sig.
 - Sådär, nu är han nere, är ni redo? TJOOFF! Svantes livlösa flyger långt, långt bort och zombiesarna stannar upp och kollar vad fan det där var. Sen sätter dom fart, allihop för att hitta hans kropp och förhoppningsvis få något att äta.

Jag, Felix, Anton, Sean, Lukas & Svante gjorde en pakt när vi skulle vaccineras. Ingen skulle ta sprutan. Jag vet inte varför, men vi skulle bara inte ta den. Kanske bara för att vi skulle vara vrånga eller kanske för att vi hade en kuslig känsla om det där vaccinet. 
Nu var detta en extrem åtgärd som vi använde för att kunna använda katapulten. Förut har två personer gått ut och letat efter döda personer eller bara kvarlevor av döda personer och sedan samlat ihop dom för att senare användas på samma sätt som vi använde Svantes kropp. Vi använde det som saker att lura bort zombies med.
Just nu har vi tagit över Ejendals Arena och använder det som bas. Av flera anledningar. Bland annat för att det är otroligt bra att stå på taket och skjuta över parkeringen för man ser dom komma från långt håll och man har fri sikt. Dessutom fanns det mycket saker där vi kunde använda för att bygga massa saker inne i Arenan. Pluas att det stort och svårt att komma in i. Vi har barrikerat dörrarna hårt. Vi har stora stora vapenföråd och så har vi byggt om ismaskinen till en pansarvagn. Vi har dock bara använt den en gång och använder den bara vid yttersta nödfall.

 - Helvete, dom kommer tillbaka!, säger Anton.
 - Akej grabbar, då kör vi, säger Lukas och ställer sig vid kulsprutan på taket.
 - Det är färre denna gången.. Dom måste ha dödat varandra över bytet, säger jag och känner mig smart. 
 Felix säger ingenting. Han bara suckar och skakar på huvudet. Troligen för att han saknar den gamla tiden, den tiden då vi inte behövde döda zombies varje dag. Då man kunde vakna på morgonen och nästan vara helt säker på att man skulle lägga sig igen på kvällen.
 - Äääh, kom igen nu för fan, säger Sean och klappar till Felix på axeln.
 - Detta kommer bli sjukt najjs. KOM IGEN DÅ ERA JÄÄÄÄVLA FITTTOOOOOORRRR!! AAAAAAAAAAAAAAAAAHHH! Sean kastar iväg en granat och ställer sig vid den andra kulsprutan och börjar peppra.
Felix plockar fram snipern och tar ut zombie efter zombie. PIOV, PIOV, PIOV, PIOV Det är nästan komiskt att se dom falla när dom springer i vild panik emot oss. Felix är iskall vid snipern.
Anton tar fram granatkastaren men granaterna träffar lite för mycket till vänster hela tiden.
 - Fan Anton, har du druckit Whiskey eller? frågar jag lite lätt irriterad och tagen av stundens allvar.
 - YEEEAAH!! ROCK AND ROOOOOLL MOTHERFUCKEEEEEEEEEEEERS!!!! skriker Anton och fnissar.

Lukas och Sean står och pepprar vid kulsprutarna, Felix sniprar och Anton spränger hela parkeringen som för viss del ändå redan är helt sönder men endå, vore kul om han kunde träffa hjorden också. Hjorden är utspridd och de flesta har faktiskt dött.
 - Lukas, Sean! Skjut på varsin sida av hjorden så dom blir en stor klump igen. Jag har en liten överrasking för dom, säger jag och flinar medans jag gör iordning rocketlaunchen.
 - haha, kör hårt, säger Lukas
BOOUFFFFF, ssssssssccccccccccccccccccchhhhhhhhhoffffff
Jag avfyrar raketen i precis rätt ögonblick. Raketen går nästan i slowmotion och vi alla stannar upp helt och ser den flyga genom luften och landa precis på zombie-klungan. Det var endå bara några stycken kvar, kanske 7-8 men det kan vara kul att göra något snyggt ibland oxå. BAAAAAAAAAM!!
Alla sprängs. De flesta är döda. Några få sprattlar och skriker men det är inget att oroa sig för. Felix tar endå ut dom med snipern.
 - hahaha, snyggt!, säger Sean
 - äh, tack. Bra skjutet själv. Jag gjorde ju inget. Jag sköt ju bara ett skott, svarar jag
 - Aaa, din jävla slacker, säger Felix som precis var klar med den sista, lidande zombien
 - Det var ingen match idag i och för sig. Dom var inte så många. Ni vet hur det är, om några dagar kommer det komma en till hjord. En som är mycket mycket större. Föressten, vart kan denna ha varit ifrån liksom? Mora?, säger Lukas
 - Ja, eller Vetlanda eller vart fan som helst. Man vet inte längre lixom. Dom färdas flera mil för att leta efter något att knapra på. Dessutom behöver dom inte komma idag utan dom kan komma när som helst. Om några dagar, om några veckor, om några minuter... svarar Anton lite bittert. 
  - Aja, okej, förlåt då. Hur som helst, det blir bara värre och värre hela tiden. Det är förjävligt, säger Lukas.
 - Mjo.. Undrar hur det går för Insjö-killarna? Har du haft någon kontakt med dom idag? ,frågar Felix och riktar sig mot Lukas
 - Nej, men det går nog bra för dom, säger Lukas.

Vi sätter oss ner en stund och bara snackar skit innan vi lägger oss och sover. Ingen kan dock sova, för en sak står dock säker. Vi måste förbereda oss. Förbereda oss för något stort. Exakt vad det är vet vi inte. Eller rättare sagt, kanske vi inte vill veta...
to be continued.

På med locket nästa gång

ja, jag har gjort det igen. Klantat mig.
Efter gymmet skulle jag ta lite manlig whey-80 och få i mig proteiner. Jag stressade som fan för jag hade inte ätit något på hela dagen och jag skulle hinna med en buss. Precis när jag är klar så välter jag ut hela flaskan med whey-80 säcken så det var whey-80 över hela golvet. "Fitt-luder", tänker jag stillsamt för mig själv innan jag börjar torka upp allt.
"Fan vad gött, nu jävlar ska jag få käka och dricka lite äcklig proteinshake", var nästa tanke som flög genom min skalle. Ännu mer stressad vrider jag om locket och ska börja skaka whey-80n. Inte fan i helvete hade jag satt fast locket så efter ett "skak" flyger allt ur. Det var whey-80 i maten, whey-80 på golvet och whey-80 på mig.
Mamma kom hem precis allt detta och jag har förklarat varför jag var på sånt dåligt humör får jag höra dom välkända orden som jag har hört så många gånger förr;
"Men är jag förvånad..?"

Har ni någonsin sett en sån bra video? Låten är riktigt bra oxå men videon är jävligt fräsh!


Stay tuned för ikväll tror jag att jag kommer skriva "Crapy; The Zombie Slayer pt2"
Det blir action

Börjar vakna till liv

det har varit en hård helg. Fredagens urspårning kommer troligtvis att gå till historien men jag gick faktiskt ner till killen som äger Sibben och bad om ursäkt.
- Titta, titta.. trasigt." var det enda han sa ungefär.
Lördagen blev mer lyckad. Mycket roligare. Träffade massa folk som jag inte har träffat på flera år och andra som jag bara inte har träffat på några månader fast det känns som år. Jag & Karro körde i alla fall en gammal godig och drog hem till mig och drack thé efter mega-fecken på Ejendals. Äkta sommar 2006 vintage att dra hem till mig och väcka mamma och fika med henne på morgonen, fulla.

Idag har jag varit död men äntligen börjar jag vakna till liv. Kollade på Live From Abbey Road och Bloc Party lirade. Det var jävligt najs. Nu sitter jag här och njuter av lite härlig musik. Slänger upp en riktigt fin låt från en äkta kille.



justja, jag kom på ett eget ord i lördags.
Fjonkeltoffel = en person som har supit dagen innan och kan inte supa dagen efter för att han/hon är för bakfull.

RSS 2.0