Jävla skit-sömnproblems helvete

mina sömnproblem kommer ta knäcken på mig. Jag somnade klockan cirkus 06.00 imorse, igen. Jag är som han i Fight Club och jag borde gå på gruppterapi och gråta för att jag ska kunna sova. Nej, men ärligt, det är skitjobbigt. Har inget annat för mig så jag slänger upp lite låtar som får mig att må lite bättre.
Jag har letat som fan efter denna låten på spotify men den kommer aldrig upp. Jag blir tokig. Jalle & Jag i bilen påväg från Borlänge hem för några månader sedan. haha, fan vad vi sjöng! Det kanske inte är världens bästa låt, men den funkar.


Bästa covern på Fred Åkerströms epic Jag Ger Dig Min Morgon. Sångaren låter som Karin Dreijer om hon hade varit en snubbe. Sjukt skön är låten i alla fall! Synd bara att denna unoffical-videon är så jävla läbbig. Jag har problem med svart/vita filmer.

 


Dizzee Rascal live @ Glastonbury

yes, p3 sände en livekonsert med grime-kungen Dizzee Racal från Glastonbury i sommras. Den är riktigt fet! Lyssna vettja.
Tycker att det är tråkigt att Dizze har börjat göra så mycket dåligt skit. Den ända "nya" låten som är bra är väll Bonkers, annars är Ol'skool (pussy'ole), Fix Up Look Sharp & Jus' A Rascal mina favoriter.

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=2071162&BroadcastDate=&IsBlock






Rip Your Tee K-I-D

i februari/mars någongång hade jag en period där jag lyssnade ohälsosamt mycket på Movits. Deras HipHop möter vis-pop och samhällskritiska texter gjorde att jag fick upp ögonen för dom. I våras någongång släppte dom en låt med Zacke som heter Spela Mig På Radion. Låten är ett stort långfinger i fejjan på dagens mainstream mediaimperium. Jag lyssnade på dom igen idag av någon anledning och fick syn på en asfräsch t-shirt i videon som jag tänkte försöka tjata till mig av mina föräldrar eftersom att jag har en väldigt låg inkomst.
Annars är ju julen runt hörnet, kanske det har sina fördelar.


Name The Pet & Adrian Lux - Club Kid

hade inte en aning om att Name The Pet sjöng på denna låten. Har bara hör den instrumental med Adrian Lux. Denna låten är även den hur bra som helst. Gillar Name The Pet sådär. Tyckte att hon var riktigt grym förut men efter hennes senaste singel American Boys visste jag inte riktigt vad jag tyckte. Alla låtar med en artist kan väll inte vara bra men jag hatar verkligen American Boys och efter att jag hörde den har jag inte riktigt lyssnat på henne så mycket mer men nu, när hon slog ihop sig med Adrian har jag börjat tänka om.
Detta måste vara min lyckodag. Fan vad mycket bra musik jag har hittat idag. Jag är nöjd





Den Svenska Björnstammen

ligger i sängen med laptopen i knät och njuter fullt ut av mina nya favoriter! det är såhär det ska låta. En ironisk ton och lite skit gör det hela sjukt.





http://www.myspace.com/svenskabjornstammen

Kan inte släppa Twilight-grejen

Saken är den att tjejer (ja, dt är mest småtjejer som blir besatta av filmen) som säger att de gillar filmen, filmens karaktärer och skådespelarna, är sådanna som hatar fjortisar och spyr av täbbs, sedan beter de sig värre än fjortisar som tycker att Christiano Ronaldo är en hunk. Ser ni inte själva?
Ni tror att ni är indie, vintage & casual men släng er i väggen. Visst, jag är inte heller världens modeikon eller nått men inte fan skulle jag någonsin flyta med strömmen på detta viset om jag ändå skulle försöka bevisa att jag inte var en fjortis för det är exakt det som dessa tjejer gör. Dom försöker bevisa att dom inte är fjortisar, liktförbannat kollar man igenom deras spotifylistor och ser Black Eyed Peas, Keri Hilson eller svensk techno-rap.
 Jag fattar inte?
Det är inte direkt som att ni gör saker som inte fjortisar gör. Ni röker Marlboro Gold, hänger med de populäraste killarna och ska man spela upp en låt för er som inte en fjortis skulle röra med en 60m's pinne så spyr ni galla över hela skiten precis som vilken annan fjortis som helst. Jag har inget emot fjortisar som står för att dom är fjortisar  och har sin egna lilla kultur men wannabe-alternativ har jag otoligt svårt för, så ta er i kragen och skärp till er. Nästa gång någon ropar "fjortis-äckel" på stan lär ni fan kolla bakåt för att det var till er dom ropade.
Sen kan ni sätta er och onanera till Twilight för att sedan skrika, med hysterik röst, "snoddarna ska sitta i håret, inte runt anklarna" för att sedan märka att ni stirrar er själva i spegeln.

Dracula = Vampire , Edward Cullen = Faggot!

aa, nya Twilight-filmen har kommit nu och överallt är dt massa dryga jävlar som tjatar om den där förbannade fjortis-filmen. Fyfan vad trött jag är på alla som snackar om den. Den filmen kan dra åt helvete! Så fjantigt med all kärlek och romantik möter varulvar & vampyrer. Twilight är inget annat än Melrose Place i filmformat i slutet av 00-talet. Kärlek och intriger, mycket "I got to die becasue I love you so much but I will love you for all eternity bla bla bla". Liksom, Melrose Place fast med varulvar & vampyrer.
Robert Pattinson är en bög.
Vampyrer ska vara som Dracula och hålla sig till sin egna genre och inte bli nått hypat. Ska man gilla vampyrer och shit ska man vara goth och be till satan innan man går och lägger sig, inte ha bilddagböcker med bilder på en wannabe-indie-Zac Effron som det står "HAN SKA BLI MIIIIN!!!" osv. Helvete heller, det håller inte.
Twilight, suck my balls.
Justja, och en sak till. Lykke Li är ju med på soundtracket. Hur värdelöst som helst fast det spelar nog ingen större roll för låten suger arsle. Jag, Simon Grip, tycker att en Lykke Li-låt suger arsle. Jävla Twiligt...

DJ; crapy & box

Jag & Philip Box rev Baren i lördagsnatt! Ville bara säga uppmärksamma er om dt.

Adrian Lux

OBS! JAG MÅSTE VARNA KÄNSLIGA LÄSARE FÖLJANDE INLÄGG ÄR INTE ETT ANIT-INLÄGG! NI SOM ENDÅ VÄLJER ATT LÄSA DETTA LÄSER PÅ EGEN RISK



I våras gjorde jag ett mixtape. 3dje låten, den precis efter Chuckie vs. LMFAO - Bass Kick In Miami (Inphinity's WMC 09 Mix) spelar jag den skönaste låten som någonsin har blivit producerad. Låten blev för mig och kanske för någon annan (Wiktor?) sommarens anthem. Vilken låt? Adrian Lux - Can't Sleep (Ali Payami Remix) http://open.spotify.com/track/3u2nC1ZZoWRUwET9MU5ONx. Låten hittade jag av en slump och först tyckte jag inte att den va något spec. Sedan lyssnade jag ettpar gånger och och tyckte att den va bra. Sedan säger Wiktor till mig när han kom till Dalarna på sommaren.
 - Ey, Simon. Duvet, mixen du skicka. Låten där efter typ, 10 min. Vet du hur jävla bra den är?
Vi lyssnade tillsammans ettpar gånger och visst hade han rätt. Den var inte bara bra, utan jävligt bra!

Efter detta har jag blivit helt lost på Adrian Lux. Jag, Wiktor & Jacob har sett honom live och det var hur grymt som helst. Fulla som kastruller var vi. Längst fram, svettiga, helt borta, nästan döva av den höga musiken och vi mådde verkligen hur bra som helst. En av killarna på scen sa t.o.m. att;
 - "De här tre killarna (pekar på mig, Jalle & Wiktor, dom vet hur man festar". Sen lacka han lite på mig men det va för att jag blev inputtad in på deras låga scen hela tiden och fick lov att stödja mig mot en av deras högtalare. Och för när han sa "ADRIAAAAN" skulle vi skrika "LUUUUX". Jag skrek högst och bäst men skrek fel. Jag skrek också "ADRIAAAAN! och eftersom att det va en sån liten lokal hördes jag ultra mycket och han som innan hade hyllat oss muttra nått om att jag va retarderad.
När jag tänker på Adrian Lux och hans låtar så tänker jag inte bara på hur pass bra låtarna är utan man upplever ju saker när man lyssnar på en låt. Minnen t.ex. Jag har endast bra minnen av Adrian Lux. Sommaren 09, Jalle's 20årsdag, Wiktors 20årsdag, osv. Just nu sitter jag här och lyssnar på en massa Adrian Lux låtar och jag kunde inte låta bli att skriva detta inlägget. 


Adrian Lux musik har jag svårt att placera in i en genre. Kanske nån slags proggresiv house som är typisk Locash;ig? Underground liksom. Jag menar, klubben han spela på när jag såg han var knappast vit. Burköl för 30 kr var va dom sålde i "baren". Hur som helst, Adrian Lux är ju signad till La Vida Locash och det hörs. Kocky är även han signad till La Vida Locash (ni som känner mig vet hur mycket jag älskar Kocky) och det är exakt samma sak där. Hans dansmusik går inte heller att lägga i ett fack och det är typsikt La Vida Locash som enligt mig är det absolut bästa skivbolagen i Svergie.

Visste ni btw att i Adrian Lux's låt Strawberry sjunger delar av det svenska popbandet Those Dancing Days och att han jobbar i en skate affär som jag har glömt bort va den heter. Nånting med Off eller nått.. skit samma.


Lyssna på Adrian Lux's senaste låt Teenage Crime. Detta är en remix av Axwell och det visar ju bara hur bra det har börjat gå för Adrian. Axwell lirade på Sensation White i Köpenhamn för ungefär 40.000 pers. Lite fler som hörde hans låt än dom ca 120 st vi va och lyssna på han på Pluto i sthlm...


Detta är så sjukt fett. Han DJar på ZTV's Svartklubb och gör det med bravur! Spelar mest egna låtar eller remixer på sina egna låtar och det gillar vi.








- Aa, dt är Simon..
- Tja, det är Wiktor.
- Tja, läget? 
- Jotack, bara bra. Sitter här och tar en öl. Mamma och pappa är och hälsar på.
- Okej, najjs hälsa dom.
- Aa, det ska jag. Mendu, gissa vem som sitter vid bordet brevid?
- Jag vet inte, kanske Zlatan eller nån?
- Nej! Adrian Lux, Simon! Adrian!
- VAAA?!

Film, schmilm (rimm)

Hej!
Jag tänkte bara säga att jag hatar de flesta filmer.
Absolut värst är kärleksdrama (t.ex. Titanic), sen kommer amerikanska collagefilmer (t.ex. American Pie)  sen kommer kärlekskomedier (t.ex. allt med Jennifer Lopez), sen kommer b-action (t.ex. allt med Steven Segal), sen kommer deckare (t.ex. Beck), sen kommer svenska ungdomsfilmer (t.ex. Hipp Hipp Hora), sen kommer familjefilmer (t.ex. Vi Hade I Alla Fall Tur Med Vädret 2) osv.
Jag hatar filmer.

Jag hatar skräck men det kan ändå vara bra för att oftast när man kollar på det så är man i grupp. 9 ggr av 10 gör man det med en tjej som man tycker är söt. Det är säkert jättebra för vissa as coola killar men för mig spelar det ingen roll. Jag gömmer mig endå bara bakom kudden och glömmer ragga.

De 5 bästa filmerna genom tiderna är;
1. Outlaws
2. Pineapple Express
3. Fotboll Factory
4. The Hangover
5. Hot Fuzz

RSS 2.0