Dracula = Vampire , Edward Cullen = Faggot!

aa, nya Twilight-filmen har kommit nu och överallt är dt massa dryga jävlar som tjatar om den där förbannade fjortis-filmen. Fyfan vad trött jag är på alla som snackar om den. Den filmen kan dra åt helvete! Så fjantigt med all kärlek och romantik möter varulvar & vampyrer. Twilight är inget annat än Melrose Place i filmformat i slutet av 00-talet. Kärlek och intriger, mycket "I got to die becasue I love you so much but I will love you for all eternity bla bla bla". Liksom, Melrose Place fast med varulvar & vampyrer.
Robert Pattinson är en bög.
Vampyrer ska vara som Dracula och hålla sig till sin egna genre och inte bli nått hypat. Ska man gilla vampyrer och shit ska man vara goth och be till satan innan man går och lägger sig, inte ha bilddagböcker med bilder på en wannabe-indie-Zac Effron som det står "HAN SKA BLI MIIIIN!!!" osv. Helvete heller, det håller inte.
Twilight, suck my balls.
Justja, och en sak till. Lykke Li är ju med på soundtracket. Hur värdelöst som helst fast det spelar nog ingen större roll för låten suger arsle. Jag, Simon Grip, tycker att en Lykke Li-låt suger arsle. Jävla Twiligt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0