Festivalerna måste skärpa sig.

jag hade tänkt att jag skulle dra på Emmaboda och Peace & Love i sommar. Det har varit sjukt bra band på Emmaboda tidigare år men just nu, i detta nu är det inget band som jag skulle vilja se. Eller jo, det finns band som jag skulle vilja se men inga som jag måste se. Peace & Love´'s bandsläpp har varit fruktansvärt dåligt såhär långt. Vad håller dom på med egentligen? Har dom blivit så stora att dom inte vågar boka nått annat än säkra kort som t.ex. Kent? Och Europe. Vilka fan är det? Vem i helvete var yxskaftet som tänkte
" Shit, vi bokar Europe. Dom är bra och många ungdomar lyssnar på dom".
Det är ju otoligt.
Jag kommer nog att dra på Peace & Love vad som än händer för det är inte bara musiken man är där för och dessutom är Svergies största festival bara 4 mil ifrån fast om nästa bandsläpp innehåller något i stilen med EMD, Christer Sjögren eller Molly Sandén köper jag bara en campingbiljett.

Emmabodas artister är lite bättre än Peace & Love's men jag vet inte hur värt det är att dra ner dit än så länge. Crystal Castles & Mrtn Sthlm Connection är ju bra men inte så pass bra att jag hoppar omkring i mitt rum och gör volter när jag hör dom. 

Arvika är inte heller något speciellt såhär långt. Babyshambles såg man lite av förra sommaren. Shout Out Louds är väll okej fast jag lyssnar inte så värst mycket på dom. Familjen däremot är kung och jag hoppas att han kommer till P&L. Takida.. Jag tror jag avstår. 

Hultsfed har även dom rätt gråa artister just nu. Veronica Maggio, Kent, Fibes Oh! Fibes osv. Hultsfred går bort. 

Way Out West?

Vart FAN är mina favoritartister? Någon måste ju fan spela någonstans i sommar? Kan dom inte bara bli bokade så jag vet vart jag ska i sommar?
Den Svenska Björnstammen
Glasvegas
Yelle
Morrisey
Sporto Kantés
Arcade Fire
Miike Snow
Lykke Li
Late Of The Pier
Julian Casablancas
Bloc Party
Movits
Vart är ni? Ska ni bara chilla i sommar eller? Och ni som bokar banden/artisterna, fan skärp er lite nu.


Detta inlägg förtjänar ingen rubrik

jag va nyss på toa. Vi kan väll säga att jag lämnade av barnen vid skolan och precis när jag var klar så hade jag inget toapapper till hands och jag var helt själv. Kul.

Jag tänkte köra lite "frågor & svar" ifrån tidningen Glöd som jag gjorde i sommras eftersom att jag utlovade att jag skulle göra det en gång till. Så söker jag efter Glöd på google för att se om jag kan hitta hemsidan och hämta alla korkade frågor som folk ställer. Aha, då har tidningen upphört att existera. Vafan? I och för sig är det kanske inte så konstigt eftersom att det troligtvis var den sämsta tidningen i världshistorien och dess läsare var helt dumma i huvet. Jag får väll försöka hitta någon annan rolig ungdomstidning och leta efter roliga frågor om sex.

Jag har fått igång internet på pappas dator också. Tyvärr funkar fortfarande inte boxern och det suger ju. Måste ringa till supporten imorgon innan pappa kommer hem.

De senaste dagarna har det inte hänt ett skit och jag har inte haft något och skriva om, därutav detta botten-inlägg.

Allt är sönder.

Wiktor var hemma i helgen och vi försökte få igång mitt xbox live och tro det eller ej men det funkade. Det dryga var att vi fick igång det vid 05.00 tiden på söndagen. "Fan vad gött", tänkte jag men icke sa nicke. När jag vaknade på morgonen funkade varken internet eller tv'n. Kul att jag har lyckats pajja just dom sakerna innan pappa drar iväg och jobbar och jag blir ensam och kan inte underhålla mig själv med ett skit. För övrigt var han helt galen på mig men vi får väll se om jag lyckas fixa det tills han kommer hem. Det är nog bäst för mig att jag gör det. Jag ska ringa Telias sug-support när jag kommer hem och se om dom kan hjälpa mig men det tror jag inte.
Just nu sitter jag och skriver från mammas dator för jag är hos henne just nu eftersom att jag ska till arbetsförmedlingen. Det är jättekul där.

Morgonstund har guld i mun

har jobbat lite idag och imorgon ska jag ta mig upp klockan 06.30 för att sedan ta mig in till Leksand och ta hand om baren på "Lill-Prinsen". Dom är mellan 1,5 och 2 år. Kan vara lite påfrestande men det är faktiskt rätt kul. Det jag är rädd för är bara mitt morgonhumör. Jag är helt skogstokig på morgonen. Jag brukar fan nästan gå och lägga mig halv 7 och nu ska jag upp vid den tiden och sedan ta hand om troligtvis väldigt skrik-sugna barn? Nej, men jag tror att det kommer gå bra men jag vet att det kommer bli ett helvete imorgon när jag vaknar.
När jag va liten och gick upp samtidigt som Jenny så tvingade jag henne att äta frukost i hennes rum för jag pallade inte med henne. Nu för tiden, om t.ex. jag och pappa går upp samtidigt och äter frulle tillsammas kan jag få tokspel men oftast brukar jag bara gå därifrån och lägga mig igen eller kolla på tv. Vad som helst bara jag slipper socialisera med någon på morgonen. Jag klarar inte av det.
Så elak som jag har varit mot min syster på morgnar är helt sjukt. Det är inget problem längre för om vi mot alla odds skulle vakna samtidigt, tidigt på morgonen och befinna oss i samma byggnad så vet vi vart vi har varandra. Så långt ifrån varandra som möjligt.
En som inte har lärt sig det är min mor, hon är rakt i ansiktet på mig på morgonen och jag klarar inte av det. Världkrig kan bryta ut om vi umgås på morgonen. Jenny har som sagt lärt sig detta och fattar inte att mamma är helt handikappad på att fatta att jag inte fungerar på morgonen.
Såhär lät det en morgon för några veckor sedan vid 10.00 tiden för jag hade tvingat mig upp för att försöka vända på dygnet igen;
 - Siiiimon! Kan du fixa det där anti-virus programet eller? Jag bad dig faktiskt göra det igår!
 - Håll käften..
 - Men va säger du?!
 - Jag sa håll käften, fattar du inte eller?
 - Meeen hallå?! Vad äre mää dig?!
 - MEN FAN, FATTAR DU INTE?!?! KAN DU BARA VARA TYST ELLER? HAR DU NÅ JÄVLA FEL ELLER?! VA?!?!

 sen kommer Jenny in i bilden..
 - Mamma, för fan, det är morgon. Låt han bara vara. Måste du börja sådär på en gång när han vaknar?

Okej, det är inte "coolt" att vara kaxig mot sina päron och det försöker jag inte vara heller. Det är bara det att jag hann inte ens gnugga ögonen innan hon började tjata och det kan faktiskt vara drygt och det känns bra att Jenny har överseénde med detta. Hon har ju faktiskt lärt sig den hårda vägen.

Kinapuffar över hela golvet

att spilla ut en påse med kinapuffar är drygt på så många olika plan. dom smälter när man plockar upp dom, dom blir dammiga och man måste leta efter dom som fan för att hitta alla.
Det ligger en kinapuffs-påse som är fyllt med 3/4. Jag ska sparka bort den för jag har borstat tänderna och inte ska käka nå mer godis ikväll. Då fattar jag att det kanske inte var så jävla smart. Att jag inte tänker längre än näsan min växer (hehe, jag har stor näsa så egentligen borde jag ha rätt lång framförhållning. Kul va? Skönt att jag kan skämta lite om mig själv. Självdistans tror jag att det kallas och många saknar det). Nu tror ni säkert att jag sparkade allt vad jag hade på påsen men så var det inte. Jag skulle lixom bara fösa in den i hörnet men den välte och alla kinapuffar rullade ut.

Nyss läste jag först Amandas, sen Julias och sen Jennys blogg. Det är så jävla onödigt att göra det. Dom skriver exakt samma sak och har samma bilder så jag i framtiden tänker jag bara läsa en av dom för att spara tid.
"C ya when I C ya"
"/J"
"ciao"


Paradise-Pontus

lördagkväll. Jag har chillat hemma hos mamma hela kvällen och jag har kollat på tv. I brist på något annat så fastnade jag framför Paradise Hotel och fastnade för Pontus. Fyfan vilken jävla stjärna! Snacka om att vara sig själv. Han avskärmar sig från alla andra deltagare och underhåller sig själv genom att vika kläder eller plocka undan i badrummet. Det roligaste var ändå när han satt och dilla med den där Fransesca och så frågade hon vad han lyssnade på för musik. Nu är jag inte helt säker för jag lyssnade inte riktigt, men jag är 90% säker på att han sa att han lyssnade på opera och hon bara stirrar på honom som att hon har sett ett spöke. Det gillar jag. Han är så sjukt cool! Och den där lappen han hade lämnat till Catja. Synd bara att hon är en jävla sladdertacka och garvar åt honom bakom hans rygg. Det var kul när han höll på att jaga djur i slutet också, när man fick se lite av vad som kommer hända nästa avsnitt. 

Nu verkar det kanske som att jag är hur insatt som helst i Paradise Hotel men det var Pontus som gjorde det värt att forsätta titta för han är tvärtom alla andra miffon i huset. Clockclean snubbe alltså. Hoppas han tar hem hela skiten. 
 

Dansa Ciggdansen!

kolla, folk som röker fast dom inte tycker om det är dom fetaste töntarna i hela världen. Det är inte så "coolt" att röka att det är värt att göra det fast man inte tycker om det. Jag kommer ihåg för några år sedan när jag va på fest med några och en brud tog fram en cigg och började röka. Helt plötsligt utbrister hon;
 - Shhhhiiiit!! Jag tog ett halsbloss!! KOLLAA!!

Wow, grattis, ta en kaka.
Ärligt, rökning är inte fränt på en fläck. Folk får röka om dom vill bara det inte går ut över mig vilket det känns som att det gör hela tiden. De flesta av mina polare röker och om man chillar inomhus så vill dom alltid gå ut och röka helt plötsligt. Det är vansinne att gå ut i -22 grader celcius och dra fram en cigg och börja röka och va cool.
Sen medans jag står där och fryser arslet av mig så måste jag få i mig den där förbannade röken söm dom blåser ut. Eller när mamma går ut på ballkongen och vägrar stänga dörr-jäveln så det blir svin kyligt inne... 

Med snus är det inte svårare än att du plockar upp dosan ur fickan och stoppar upp en snus under läppen. Vart som helst, när som helst. Det ända som kan vara jobbigt för omgivningen är väll dom där få sekunderna det tar att plocka ut snusen ur dosan, och för ett litet ögonblick kommer aromen ut och det luktar lite manligt i 41 hundradelar.
En sak som glädjer mig dock är att många av mina vänner har trappat ner på rökningen och börjat snusa mer i stället. Det går framåt. Sakta men säkert.
Men som sagt, dom får gärna röka, bara det slipper gå ut över mig.




Så jävla clockclenat! Dansa Ciggdansen istället!

Plugga vidare

att få tag på ett jobb är fullkomligt omöjligt så jag funderar på att börja plugga igen. Exakt vad det kommer bli vet jag inte men jag är sugen på att hålla på med nått inom media eller journalistik. Om det skiter sig så tänker jag nog utbilda mig till barnskötare eller lärare. Jag kikade runt lite idag och kollade framför allt på olika radioutbildningar. Det vore hur kul som helst att hålla på med radio! Jag hittade en jättebra linje som sträcker sig över tre år. Utbildningen är i sthlm på Dramatiska Institutet. Allt verkade asbra och jag skulle precis skriva ut ansökningsblanketten men såg att sista anmälningsdagen var om ungefär 2h. Skitkul.

Jag har tänkt efter lite mer och kom på att jag ska kolla upp omd et finns någon bra mediaproductions utbildning. Det vore asfett att hålla på med musikvideor! Eller kanske designa skivalbum eller affischer. Äh, fan jag har ingen aning om vad fan jag vill göra, men nått inom media i alla fall.
Jag ångrar inte att jag gick esdn för det var vad jag ville då och jag har lärt mig och fått upplevt en massa bra saker och träffat många olika människor och det har väll mer eller mindre format mig till den personen jag är idag men om jag hade gått i 9an igen och var tvungen att söka in på ett gymnasium idag hade jag valt media with no remorse.

Aja, får väll se vad fan det är som händer. Det är så mycket jag är sugen på att göra men samtidigt har jag inte den blekaste om vad jag skulle vilja göra.

hey whats uuuuuup myspace and youuuutuuube?

hahahaha, okej, Anna Anka i all ära men vissa tar ju idioti till ett nytt echelon.
Chris Crocker vet väll dom flesta vem det är och han är ju mentalt instabil. Jag menar, han är helt sjuk i huvet. Att han inte är inlåst är ofattbart men och det värsta är att folk tar honom seriöst. Han säger ju att han har det jobbigare än riktiga kvinnor för det är jobbigare för han att raka sig varje dag än att de riktiga kvinnorna som bara måste föda och ha mens. Eller när han fake-grinar och skriker "leave britney alone". Justja, och den där filmen när han hånglar med sin bror. Fyfan vilket jävla miffo. Sen finns det ännu värre folk än Chris Crocker och det är väll folket som ser upp till han och tycker att han är smart, snygg och rolig. 

Jag hittade en riktig härlig film på en sötnos som väldigt gärna vill vara som Chris. Det roligaste är att hon tror att hon är en skön jävla ghetto-brud fast hon är bara en tjock, bortskämd suburb-hora.
 

Fan, jag pallar inte lägga upp fler filmer men kolla in "Chris Crocker's Father - Where Did I Go Wrong" och "Girls Who Hit On GAY GUYS!"
Första filmen är från The Jimmy Kimmel Show där dom gjorde en asrolig sketch och den andra är bara ett vanligt mega-stört videobloggsinlägg från våran käre Chris.

hahaha

Maskinen

Filmerna har tydligen funnits på youtube sens i slutet av november men skit samma. Jag brukar inte lyssna på Maskinen för det känns som att det bara är ett billigt sätt att tjäna pengar. Alltså lägga rhymes på housebeats.
En sak som iaf är bra med Maskinen är dock att dom använder musik från bra artister, t.ex. Radioclitt, Dada Life, Phatzoo & Style Of Eye. Fast ska jag vara ärlig hade jag säkert tyckt att Maskinen hade varit hur bra som helst om dom inte hade slagit igenom så jävla hårt med Alla Som Inte Dansar och alla fjortisar hade börjat lyssna på dom. Men som sagt, Afasi, Kihlen & Frej måste väll tjäna pengar även dom för att överleva.


Sjuuukt bra beat! Producerad av Mats Norman och "Undan För Pundarn" hade varit insane utan vocalerna


Style Of Eye! 01.32 - 01.49 = bonkers!

Aja, plattan är helt ok. Eller jag vet inte. Jag tycker både om det och avskyr det. Det är billigt men dessa två låtar som jag har lagt upp är rätt bra

Sporto Kantés - Whistle



snyggaste videon som någonsin har gjorts.
Sitter och väntar på att Sporto Kantés ska släppa nått nytt men underhåller mig med Whistle så länge. Kolla in; Lee, Roma's Life & U Are The Light 

Kaffedarr & gym är en dålig combo

idag var jag i Falun för att fixa tandskens-jäveln. Jag gick upp 06.30 och det är ingen höjdare med 4hs sömn. Lägg sedan på att man ska gå ut i världens kyla och vänta på en buss i flera minuter.
Jag kommer fram till Falun och en tandläkare trycker in gegga i käften på mig så jag håller på att spy. Jag var klar på 5 minuter. Eller justja, jag skulle ju komma tillbaka dit 13.30 för att hämta skenan. Jaha, vad i helvete skulle jag göra nu då? Ingen är vaken och det går fan inte att vara ute för man fryser ihjäl. Tyvärr var jag tvungen att vänta på bussar och sedan vänta på att något café skulle öppna inne i stan. Efter en lång väntan köpte jag mig en Aftonbladet och satte mig och läste den både en och två gånger samtidigt som jag hällde i mig mängder av kaffe.
I 2h satt jag och pimpa kaffe på en totalt tom mage. Misstag. Jenny, Isa, Julia & Amanda kom sedan och joina mig där jag satt helt speedad och fucked up, hög som ett hus på kaffe. Jag som inte ens kan sova om jag dricker en cola efter 18.00. Efter att ha umgåtts lite med det gänget skulle jag upp till tandläkaren igen och hämta tandskenan. Det tog 1 sekund. Lätt ovärt. Totalt spenderade jag 5 min & 1 sek hos tandläkarn men 06.30 - 15.00 va jag på resande fot (ni får räkna ut själva hur lång tid det är jag är fortfarande helt snurrig och dessutom hade jag IG i matte B..).

Tallest Man On Earth & Hajen satt framför mig på tåget hem och pussades. Det var gulligt.

Jag kommer hem, käkar ingenting utan drar nästan direkt till gymmet där jag och Tom skulle komma igång igen efter att ha legat på latsidan rätt länge. Vi kommer dit och kör igång. Efter 2 övningar är jag helt slut och på den 3dje börjar jag må illa. Efter 4de håller jag på att svimma och då bestämmer jag mig för att sticka hem.
När jag har dragit på mig skona för att jag ska dra är det nån jävla gubbe framför mig med käpp som inte kommer ut genom spärren. Jag suckar djupt och önskar att han ska skynda på lite. Tillslut tar han sig igenom spärren och då snabbt som ögat drar jag kortet för att sedan dra hem och lägga mig och svimma.
INTE FAN I HELVETE KOMMER JAG UT GENOM SPÄRREN.
Jag drar kortet en gång. Kommer inte ut. Jag drar kortet en andra gång. Kommer inte ut. Tredje gång. Samma sak igen. Vänder på kortet, kommer inte ut.
- Försök en gång till", hör jag någon säga bakom disken. Jag kollar på kortet.
- Hehe, inte undra på att jag kommer ut.. detta är ju mitt bankomatkort, säger jag och är inte ett dugg förvånad över att jag har försökt tagit mig ut med mitt, dessutom gammla bankomatkort och nästan fått tokspel
- Det beror på hur mycket pengar du har, säger en annan som jobbar där.

HAHAHAHAHHAHAHA, skit kul ditt jävla fitt-nylle, tänker jag men för mig själv för jag pallade inte nått jävla smartass just då men ger ändå ifrån mig ett artigt "hehe, aa, så är det ju". Sen kom jag tillslut hem.

Gymma aldrig om du har levt på snus & kaffe hela dagen. Du blir snurrig

Vart fan är brie-osten?

Tom har varit hemma hos mig någon dag. Vi spelade xbox, åt chips/godis, kollade på hockey & försökte få igång hans förfrusna bil sen när vi skulle dra från farsan. Jag skulle hem till mamma och Tom skulle väll återvända till sitt miserabla liv hos sig. Efter att ha värmt upp bilen i 4h ungefär starta den äntligen och då kunde vi dra. Väl hemma hade mamma fixat lite med mitt rum så nu har jag t.o.m. tv där inne. Det va tammefan på tiden.

Imorgon ska jag äntligen till tandläkaren och fixa en ny tandskena.

Tandskenan var som sagt borttappad men det är ändå underligt att jag har haft den så länge som jag har haft den eftersom att jag tappar bort allting, hela tiden. Fan, nycklarna till gammla lägenheten i falun hittade jag när jag skulle flytta ut. I en skolåda. Hur fan hamna den där liksom? Idag tappade jag bort en annan sak. Kanske lite mer udda grej som man egentligen inte ska tappa bort. Vad det är har ni väll redan räknat ut med tanke på rubriken?
 - Mamma?
 - Ja Simon?
 - Vart fan är brie-osten?
 - I kylskåpet. 
 - Nej! Den ligger inte där! Vart fan är den?
 - Meh? I kylsåpet! 
 - Men NEJ! Fan, den ligger inte där!
 ... det går någon minut... 
 - Jag hitta den!
 - Jasså? Vart låg den då?
 - I hallen..





South Park knullar Family Guy & The Simpsons

nu är jag hemma hos pappa och han har åkt iväg och jobbat några dagar. Det ända jag gör är; spelar xbox, eldar och kollar på South Park. Jag fattar inte varför inte så många tycker att det är bra. Jag fattar inte varför så många hellre kollar på Family Guy i stället för South Park. Jag fattar inte hur vissa kan tycka att gubbarna i South Park är fula. Jag fattar inte det.
Jag gillar South Park så mycket för att det är sjukt, det går över gränsen och de gör det jävligt snyggt.
Om man kollar på The Simpsons så är det mer utav en familje-serie som har gått på TV alldeles för länge för att vara minsta roligt. Visst, Homer kan säga något halv-skojj ibland men det är fortfarande fruktansvärt lamt. Simpsons är typ som 7th Heaven i jämförelse med South Park.
Family Guy är väll ok men deras episoder har knappt någon handling. Det är bara flashbacks där dom gör korkade saker och det har absolut inte något som helst budskap, till skillnad från South Park där i alla fall jag oftast får mig en tankeställare varje gång som Kyle eller Stan säger
"- I've learned something today.." i slutet av varje episod.

Aldrig att du skulle se en talande handduk som alltid vill röka på, eller en pojke som runkar av en hund, eller "crab-people" som bor i snubbarna i Fab 5 för att dom ska ta över hela världen, i varken Family Guy eller Simpsons. Jag har aldrig hört någon i FG eller S som ens säger "shit".




Jag vet inte, men det känns som att The Simpsons var roligt när man var typ, 12-13 år. Jag kommer ihåg när jag och Wiktor var och såg Simpsons; The Movie och det satt ett gäng småkillar som skratta som fan åt varenda skämt och sa alltid skämten dom fattade, rakt ut. "A hard place, kolla, a hard place! hahahah". Fan, efter filmen sa Wiktor åt dom att
- Visst, kul om ni fattar ett skämt med den gjorde vi också så nästa gång kan ni väll vara tysta?

Family Guy är nog för dom som är lite äldre. Kanske, 16-17. Det är roligt men man behöver inte vara så fruktansvärt smart för att fatta nått eftersom att Family Guy kommer undan med billiga skämt som dom inte behöver lirka in i handlingen utan dom säger bara;
- Remember that time i bought that retarded horse?
Så får man se det och sen är det över till "handlingen". Det är grövre skämt än The Simpsons men inte speciellt intellektuella.
Det är däremot South Park-humorn. Den är vulgär, provocerande och intellektuell.


Nu blev detta ett för långt inlägg så jag ska avluta och kolla lite mer på South Park.



Teacher; Kyle, concentrate!!
Cartman; Mabye he should be sent to a concentration camp?

Nyår

Rülckers Inn gjorde ingen besviken. Jag hade fått äran att spela på denna tillställning. Det kom jäkligt mycket folk och det var ju hur kol som helst. Grabbarna hade riggat upp en asmysig liten hörna där jag skulle stå och spela! Kunde inte bli mycket bättre. Innan jag skulle börja spela var det dock lite panik eftersom att jag inte fick igång grejerna, men tillslut funkade det. Jag stod där i hörnet och drack en hel del och efter att Sebbe Bornström kom fram med en läskig shot har mitt minne blivit försvagat. Jag kommer inte ihåg nånting mellan 23.00 - tills jag skulle sova. Jag har dock fått höra att jag spelade bra endå och skötte mig med bravur. Det är ju skönt i alla fall.
1 Januari var jag med Svante, Felix, Petter, Lukas & Sean och var bakis. Vi käka pizza, kolla på film och var på bio.

Jag har dessutom tappat bort min tandskena och jag är hur jävla förbannad som helst. Mina tänder känns askonstiga nu. Jag ber till högremakter att den kommer komma fram igen för jag pallar inte skaffa en ny. Dessutom har mina tänder flyttat sig lite så den nya kommer inte att vara lika bra som min original. Jävla piss-skit är vad det är.



Jag & Felix är slitna.



Har aldrig sovit bättre...

RSS 2.0