Helgen i sthlm

Kunde ha börjat lite bättre. Tog mig ner dit på fredag och satt och kolla på tv och åt pizza hemma i farmors lägenhet. Trodde vi alla skulle ut då men det skulle vi tydligen inte.
På lördagen kom Jalle och hämta mig vid 13.00 tiden och vi drog till Wiktor. När vi ´väntade på att Wiktor skulle komma ut så glömde klant-Jalle nycklarna i bilen så den var inlåst. Ingen höjdare precis. Efter detta missöde gick vi och köpte öl och så drog vi till något slags  berg vid Zinken och satt och drack 4-5 stycken innan vi drog tillbaka till Liljeholmen där Wiktor bor och käkade lite pizza. Då hade vi suttit i solen på berget ett rätt långt tag. När vi åt pizza så joinade Vanessa oss och vi drog hem till Wiktor för lite mer MusicQuiz som vi hade kört uppe på berget. Det gick väll sådär när vi körde MusicQuiz. Jaja, hur som helst så väntade vi på att Emelie (Jalles f.d. brud) skulle komma in till stan från Södertälje och ge oss hans extranycklar som hon av någon anledning hade men det tog hur lång tid som helst för henne att ta sig in tydligen så vi sket i att sitta i mörkret hemma hos Wiktor och kolla på när han spelade Farm Town på fb och så drog vi till en klubb som hette Pluto och kollade på Adrian Lux. Det var hur chill som helst där. En burk öl för 30 spänn liksom.
Efter klubben var det dags att leta upp nycklarna. Det hade varit hur enkelt som helst om Emelie bara hade haft batterier på mobilen. Det jobbiga var att när vi väl fick tag i henne så var Jacob så förbannad att dom bara bråkade och inte fick någon information om vart hon befann sig men jag tog kontroll över situationen och talade lugnt och sansat med Emelie och fick reda på att hon sov hos sin kompis vid Medborgarplatsen så vi stack dit och försökte hitta Emelies kompis lägenhet. Tillslut hitta vi den och stod och skrek under hennes fönster att dom skulle vakna vilket dom gjorde och lyckan var total. Nu var det bara att ta sig till Liljeholmen och sedan tillbaka hem till Birkastan för min del och då var klockan runt 06.00. Det gick bra söndagen spenderades framför tvn. 
När vi skulle åka hem höll vi på att  bensinstopp också mitt inne i stan.
Jädra Jacob. Men grattis man, nu är du 20.


Film om när Jalle märkte att han hade låst in nycklarna kommer snart, här har ni lite bilder så länge. Detta inlägg hade kunnat blivit så sjukt mycket längre men jag orkar inte helt enkelt. 


Fan vad sur han ser ut när han har på deo
Förbannad Jacob när han har på deo



Påväg till Zinken med ölen



Fjortisar 


På berget

Fler bilder kommer strax. Lite lagg på datorn bara. Kolla in min fb annars.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0